„Cei care cred ca moldovenii sunt alt popor decât poporul român sunt asemeni slugilor rușilor”

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Klaus Iohannis a fost taxat dur după derapajele referitoare la unitatea poporului român și de către un deputat liberal. A vorbi de „popor moldovean”, „limba moldovenească” ori „identitate moldovenească” ne aruncă în lumea tenebroasă a totalitarismului sovietic, scrie deputatul PNL Daniel Gheorghe, într-o postare pe Facebok, în care arată că se delimitează de recentele declarații ale președintelui. Redăm integral postarea deputatului Daniel Gheorghe:

„În câteva zile se împlinește un an de la acest discurs pe care l-am exprimat la Marea Adunare de la Chișinău dedicată sărbătorii Centenarului Unirii Basarabiei cu România, la 27 martie (9 aprilie) 1918. Acolo, în Moldova de peste Prut, parte ruptă din trupul României am spus ceea ce simt ca Român și unionist și am expus public punctul de vedere al Partidului Național Liberal din România. PNL a susținut și va sustine Unirea, indiferent de ce spun unii cârcotași ori de alte percepții ! În rest nu există „poporul moldovean”, există doar 2 țări românești împărțite de-o parte și de alta a Prutului. A vorbi de „popor moldovean”, „limba moldovenească” ori „identitate moldovenească ” ne aruncă în lumea tenebroasa a totalitarismului sovietic. Îmi amintesc din copilărie că pe buletinul bunicului meu, născut în Basarabia românească în 1928, comuniștii trecuseră în mod abuziv și mincinos „URSS”, în loc de Regatul României. Cei care cred ca moldovenii sunt alt popor decât poporul român, sunt asemeni slugilor rușilor care au falsificat buletinele refugiaților dintre Prut și Nistru pentru a șterge cu forța constiinta noastră că suntem un singur neam românesc!”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Judecător: „oportunitatea acestui referendum este fără doar și poate o acțiune politică”. Vezi de ce seamănă situația cu cea de după tragedia de la „Colectiv”
Referendumul pe tema justiției va deveni inutil, dacă întrebarea va fi una prea generală, susține ...