Pompeo: Trump ar fi fost trimis de Dumnezeu să salveze Israelul

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a dat de înțeles că președinția lui Donald Trump ar putea fi și rezultatul unei intervenții divine. Fostul șef al Israelului nu exclude posibilitatea ca liderul de la Casa Albă să fi ajuns acolo ca să salveze Israelul de amenințările iraniene. Declarația a fost făcută în timpul unui interviu la un post TV creștin.

Moderatorul Chris Mitchell de la Christian Broadcasting Network l-a întrebat pe Mike Pompeo dacă poate fi făcută o paralelă între povestea sărbătorii Purim și Donald Trump. De Purim, evreii celebrează înfrângea persanului Haman de către Estera, care a primit ajutorul lui Dumnezeu ca să se impună.

Trump – divinul?

EXCLUSIV NEWSTANDARD | Polonia: Am susținut activ Președinția română a UE

„Se poate ca președintele Trump să fi fost ridicat într-un asemenea moment, cum a fost și Regina Estera, ca să salveze poporul evreu de amenințarea iraniană?” a întrebat jurnalistul american. Șeful diplomației de la Washington a răspuns că „în calitate de creștin, cred că acest lucru este posibil. Vedem istoria remarcabilă a credinței în acest loc (n.red. Ierusalim) și munca pe care administrația noastră a făcut-o ca să se asigure că democrația în Orientul Mijlociu și Statul Evreu dăinuie. Sunt convins că Domnul a lucrat aici”

De când a ajuns la Casa Albă, Donald Trump a devenit principalul dușman al Iranului. A anulat acordul nuclear din 2015 și a reimpus sancțiuni dure regimului de la Teheran. De asemenea, a mutat ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim și a anunțat că va rcunoaște suveranitatea israeliană asupra înălțimilor Golan, teritoriul de la granița siriano-israeliană.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Atentat islamist, dejucat în Germania! 60.000 de români, în zona vizată!
Autorităţile germane au arestat, vineri, suspecţi islamişti care pregăteau comiterea unei serii de atentate în ...