TUDOR GIURGIU manelizează Gala Premiilor GOPO. Îşi serveşte soţia, iar soţia îl serveşte pe el

Majlat Ovidiu ACTUALITATE

Se tot vorbește în spațiul public despre episodul cu manelele de la Gala Premiilor Gopo. Patrick Andre de Hillerin, într-o postare pe Facebook, atrage însă atenția asupra unei situații.
”Dacă asta se întâmpla în politică, sigur erau toți Manolii și toate Pelile pe scări. Cel mai nominalizat și cel mai premiat film de la premiile Gopo este produs de Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu, acea Oana Giurgiu care, ca organizator al galei Premiilor Gopo, „îşi asumă manelele”.
Dă-le-n măsa de manele.
Pe voi chiar nu vă deranjează chestiile astea? Eu nutresc o maximă lipsă de respect pentru oameni de genul celor din familia Tudor și Oana Giurgiu. E dezgustător să fii în același timp și producător al unui film și organizator al unui eveniment unde filmul ăla ia tot ce e premiu important.
Vă deranjează manelele, nu?” scrie Patrick Andre de Hillerin, pe Facebook.

Oamenii Noi – ambiția comuniștilor

Vă reamintim că marele premiu al festivalului a fost câștigat de filmul Moromeții 2 care și-a mai adjudecat și premiile pentru Cea mai bună IMAGINE, Cel mai bun montaj, Cel mai bun sunet , Cele mai bune decoruri, Cele mai bune costume,  Cel mai bun machiaj, Cea mai bună coafură, și Tânără Speranță (Iosif Paștina). De asemenea, Premiul Publicul acordat producțiilor autohtone cu cel mai mare succes la box-office în 2018 a fost anul acesta adjudecat tot de “Moromeții 2”, în regia lui Stere Gulea.

TUDOR GIURGIU este fondatorul Festivalului de Film TIFF de la Cluj.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a dat startul. Primii pași spre EURO 2020
Preliminariile EURO 2020 la fotbal au început, joi, odată cu primele nouă meciuri oficiale. Vicecampioana ...