Atenţie la Dieta Günther! HRANA VIE a fost TESTATĂ pe deţinuţii de la DACHAU

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

Netul e plin de dieta Ernst-Günther Schenck. Mai precis de dieta Gunther. Fel de fel de boli, de la cancer-la gastrită sau dureri de cap s-ar vindeca cu HRANA VIE, de fapt numele cărţii sale devenite besteseller în America. Leacurile lui sunt bogate în fibre şi apă. Majoritatea sunt crude. Sigur că slăbeşti. Dar cu ce preţ?

Dieta cu crudităţi a trimis la moarte prin înfometare 370 de prizonieri testaţi cu „vitaminele Günther

Multă lume are afişată de pereţi din bucătărie DIETA GUNTER sau aşa numita HRANĂ VIE. Puţină lume cunoaşte însă cine a fost Ernst Gunter. Pe numele lui de botez, Ernst-Günther Schenck, s-a alăturat S.S.–ului german al lui HITLER, încă de la 38 de ani, ca medic.  În 1940 a fost numit inspector pe nutriţie pentru trupele Wermacht-ului.

În timpul celui de-al doilea război mondial, lângă lagărul de la Dachau, şi-a amenajat o plantaţie pe care cultiva peste 200.000 de plante medicinale, printre altele, fabricându-se suplimente de vitamine pentru Waffen-SS. În 1940 a fost numit inspector al hranei pentru SS. În 1943, Schenck a dezvoltat un lanţ de proteine naturale, destinat trupelor SS de pe front. Înainte de livrarea, acesta a fost testat pe 370 de prizonieri din lagărul de concentrare din Mauthausen-Gusen. Majoritatea lor au murit de foame. Ca ironie a sorţii, în memoriile sale, Ernst-Günther a afirmat că singura lui preocupare este îmbunătățirea nutriției și combaterea foametei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Întrebarea pentru referendum, spusă de Regele Mihai în 1992!
Într-un interviu cu Mihai Ciobanu, din 1992, Regele Mihai a enunțat care trebuie să fie ...