“MILIARDUL de $ contra schimbării PROCURORULUI GENERAL”- şantajul lui OBAMA la preşedintele Ucrainei, recunoscut de BIDEN

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL INVESTIGAȚII Principal

ADMINISTRAŢIA OBAMA a condus din umbră Ucraina după maidan /”BIDEN, fiu de târfă, a fost concediat!” Acestea sunt titlurile recente.

Joe Biden, adjunctul lui Barrack Obama, începe să vorbească. Deşi la bursa zvonurilor este posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile viitoare, din partea democraţilor.

În ultima vreme apar probe tot mai evidente că SUA s-au implicat în guvernarea Ucrainei şi după #euromaidan. Fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden, adjunctul lui Barrack Obama, a recunoscut la un eveniment găzduit de Consiliul SUA pentru Relații Externe (CFR) că ţinea oficialii de la Kiev pe degetul mic. În schimbul banilor, afirmă zerohedge.com, publicaţia americană fondată de un broker bulgar, administraţia SUA impunea preşedinţiei ucrainiene să lupte.

BIDEN l-a ameninţat pe Poroshenko, la fel ca Vîşinski, acum jumătate de secol pe Regele Mihai

„M-am uitat la ei și am spus:” Plec în șase ore. Dacă procurorul nu este concediat, nu primești banii”, a declarat Biden la conferința CFR săptămâna trecută.Informaţiile anterioare dezvăluiau că Statele Unite dictau până şi cine să fie procuror general. Biden a confirmat ceea ce semnala publicaţia conservatoare “The New Yorker” încă din 2016, având ca sursă un oficial înalt de la Kiev, rămas anonim, dispus să vorbească. Procurorul General al Ucrainei a fost înlăturat numai după ce administrația Obama a amenințat că nu mai dă un miliard de dolari.  

Procurorul general nu mai răspunde la comenzile de la Washington 

Procurorul general la vremea respectivă, Viktor Shokin, a fost susținut anterior de SUA și de majoritatea UE, spuneau cei de la “The New Yorker.” „După ce l-au sprijinit inițial pe Shokin, oficialii din S.U.A. şi-au dat seama brusc că procurorul general impus de SUA şi de UE nu mai răspundea la comenzi. ERA corupt și nu dorea să inițieze reprimări în cazurile majore de scandal financiar care implicau sume uriaşe de bani.” 

BIDEN: “Fiul de târfă a fost concediat

Procurorul-șef al Ucrainei are un mandat de șase ani și poate fi numit și eliberat de președinte numai cu aviz parlamentar; cu toate acestea, în cazul lui Shokin, Joe Biden s-a lăudat în fața audienței CFR că le-a dictat președintelui ucrainean Petro Poroșenko și fostului prim-ministru ucrainean Arseny Yatsenyuk, undeva pe la sfârșitul lunii martie 2016: „Vă spun, nu primiți miliardul de dolari, „dacă nu-l demiteţi pe Shokin imediat. Urmărind uimirea audienţei, Biden a completat: „Ei bine, fiul de târfă, a fost concediat!”

„Dacă nu-l demiteţi, nu primiţi miliardul!

Într-adevăr, amenințarea cu reținerea celei de-a treia tranșe a unui pachet de împrumut, atât de disperat solicitat de noul GUVERN PRO-UE / SUA de la Kiev, a dus la DEMITEREA grabită a lui Viktor Shokin din FUNCŢIA de PROCUROR GENERAL de către parlamentul ucrainean pe 29 martie 2016 – în chiar luna în care Biden a TRIMIS ultimatumul. Poroșenko l-a REVOCAT oficial oficial pe Shokin ÎN ZIUA de 3 aprilie 2016.

Procurorul general, omul cu miliardul de dolari 

Legăturile lui SHOKIN cu SUA şi UE erau în Ucraina un secret cunoscut de toată lumea, I se spunea – potrivit lui Tyler Durden, pseudonimul proprietarului blogului zerohedge.com, Daniel Ivandjiiski, „omul cu miliarde de dolari”. La Washington nu mai e o noutate că Administraţia OBAMA era într-o permanentă legătură cu președintele Poroșenko, vorbind despre ajutoarele externe și pachetele de împrumut, condiţionate de politica publică a conducerii de la Kiev.

Vicepreşedintele american ghidona politica de la KIEV 

Biden a dezvăluit în memoriile sale că el „vorbea la telefon cu Poroshenko sau cu Yatsenyuk, aproape în fiecare săptămână,” încercând să ghidoneze aproape fiecare decizie majoră a administrației Poroshenko după răsturnarea lui Viktor Ianukovici prin lovitura de stat din 2014, care a prefrigurat criza din Ucraina.

Citeşte şi: Serviciile secrete ucrainiene au dejucat planurile înfiinţării Republicii separatiste „Rada Populară a Basarabiei”

JOE, fiul vicepreşedintelui SUA, în CA al producătorului PRIVAT de gaz 

După lovitura de stat, sprijinită – pe semne – de către SUA, HUNTER BIDEN, fiul vicepreşedintelui american a fost cooptat în consiliul de administrație al Burisma Holdings, cel mai mare producător privat de gaze naturale din Ucraina, înregistra în Cipru, un paradis fiscal european. 

BIDEN se laudă. Poate mai divulgă şi alte secrete ale “revoluţiilor democratice 

În altă ordine de idei, Biden a mai dezvăluit că cei de la Casa Albă, în frunte cu Obama, pwetreceau ore bune la telefon cu fostul președinte francez Francois Hollande şi cu fostul premier italian Matteo Renzi pentru a nu se da deoparte de la sancțiunile impuse Rusiei. Biden are plăcera de a se lăuda. Probabil că va mai divulga şi alte secrete despre „revoluțiile democratice” din Ucraina, Siria sau nordul Africii.

Maidanele lumii. De la criză la efect

BIDEN a condiţionat demiterea procurorului general din UCRAINA în schimbul miliardului de dolari 

Redăm discursul complet al lui Joe BIDEN de la ultima ieşire în public, menţionată anterior: Joe Biden:

„Cred că ei sunt în stare să rezolve (criza n.a.)din Donbas, dar sunt necesare două lucruri: unul dintre acestea lipsește acum, și sunt disperat şi îngrijorat că partea de la Kiev a revenit la vechile practici ale corupţiei.

Vreau să spun, vă voi da un exemplu concret, am fost – nu NUMĂRUL 1, dar s-a întâmplat SĂ-MI îndeplinesc misiunea pe care am primit-o. Îmi amintesc că am trecut peste (neajunsurile relaţiei cu Ucraina), convingând echipa noastră, liderii noștri că ar trebui să cerem garanții pentru împrumuturi… Și m-am dus, cred, de 12 -13 ori la Kiev, ca să informez administraţia că oferim  miliardul de dolari în schimbul angajamentului lui Poroshenko și al lui Yatsenyuk că ar demite procurorul general. Nu au făcut-o!” ”

Așa că au spus că vor ieşi într-o conferință de presă. Am zis, nu, eu nu am de gând să ies – sau nu vă mai dăm miliardul de dolari. Nu ai autoritate, mi-au replicat ei. Nu eşti preşedintele. Preşedintele a spus. Sunaţi-l!”(Râsete.)

„Le-am repetat, nu o să primiţi miliardul de dolari, am spus că nu primiţi miliardul, am să plec de aici,” cred că au fost cam șase ore de discuţii. Le-am mai subliniat: „Plec în șase ore. Dacă procurorul nu este concediat, nu primiţi banii!” Ei bine, fiul de târfă (râsete) a fost concediat și au pus în loc pe cineva agreat.” „Ei bine, au făcut unele schimbări substanțiale substanțiale în instituții și cu oamenii. Dar una dintre cele trei instituții a revenit la practicile vechi (corupte n.a.)”.

Legăturile procurorului şef al DNA cu ADMINISTRAŢIA OBAMA nu au fost încă dovedite

În România, procurorul şef al DNA avea uşa Ambasadei SUA deschisă la orice oră. A primit distincţii şi medalii din partea ambasadorului. Multă lume din justiţie vorbeşte că Laura Codruţa Kovesi ar avea cetăţenie americană. Ea a negat acest lucru în repetate rânduri. Sebastian Ghiţă, participant la multe dintre întâlnirile de la K1,K2 a susţinut că rezidentul CIA era permanent prezent. “Să lăsăm lucrurile ridicole, gen cucuvele mov, alte culori şi şefi de la CIA,” a spus la momentul respectiv KOVESI.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Atenţie la Dieta Günther! HRANA VIE a fost TESTATĂ pe deţinuţii de la DACHAU
Netul e plin de dieta Ernst-Günther Schenck. Mai precis de dieta Gunther. Fel de fel ...