Tăriceanu: USR, urmașii securiștilor, Cioloș și ai lui, niște neterminați! Vezi răspunsul lui Cioloș!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un atac puternic la adresa așa-zișilor „oameni noi”, USR și PLUS. Într-un discurs susținut în Bacău, președintele Senatului a amintit despre legăturile pe care aceste două partide, aparent noi, le au cu trecutul abuziv al României.

”În privinţa USR am să spun ceva – am văzut o postare a dlui Cioloş acum o zi-două. Vorbea de onestitate, de responsabilitate, de nu ştiu mai ce în ceea ce priveşte oferta politică a dânşilor… Dar de legăturile cu Securitatea nu ne spune nimic?! Pentru că mie Uniunea Salvaţi România nu-mi spune decât un singur lucru – că ăştia sunt urmaşii securiştilor de pe vremea lui Ceauşescu, reîncarnaţi. Sunt traşi din spate de diferite sfori de cei care au făcut parte înainte de vechile structuri de securitate şi evident că nu pot să am încredere şi cred că mulţi români îşi dau seama de acest lucru”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax.

Tăriceanu: USR, „urmașii securiștilor”. PLUS, partid de „neterminați”

Despre PLUS, liderul ALDE a spus că e plin de amatori, care merg din prostie în prostie.

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formaţiunii, începând cu dna Prună, ministru al Justiţiei, care spunea că drepturile şi libertăţile românilor sunt un moft, cu fătuca aia care a fost o perioadă ministru al Finanţelor, care spunea că românii trebuie să muncească pe doi lei, cu fătuca asta care mai de curând, acum o săptămână, vorbea despre proprietate, spunând că nu avem nevoie de proprietate. Văd că ăştia nu scapă o săptămână să nu vină cu câte-o prostie de asta imensă şi lumea să se mire. Dar eu vă spun ceva – nu are lumea de ce să se mire. Dacă vrei să faci politică cu nişte neterminaţi care nu au o carte de vizită profesională, care nu au pic de experienţă politică, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate socială”, a mai afirmat fostul premier liberal.

Oferta USR-PLUS / „Oamenii noi” sunt copiii securiştilor care au STUDIAT în străinătate

Dacian Cioloș, atins de cuvintele predecesorului său în funcția de premier, amenință că îl „termină” pe Călin Popescu-Tăriceanu.

„Domnul Tăriceanu spune că suntem niște „neterminați”. Îl anunț că, atunci când o să ne terminăm treaba împreună cu românii care se trezesc și ne susțin, terminată o să fie cariera politică a dumnealui,” a scris liderul PLUS pe Facebook.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Monica NICULESCU o trimite acasă de la Miami pe GARBINE MUGURUZA
Monica Niculescu, locul 34 WTA (în urcare) a reușit o victorie extraordinară la Miami, scor 7-6(0), ...