Patriarhul Daniel l-a primit pe strategul lui Trump! Liderul BOR, laude pentru președintele SUA!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC SOCIAL

Brad Parscale, director digital media al lui Donald Trump în timpul campaniei  prezidențiale din anul 2016 și directorul campaniei prezidenţiale din anul 2020, a fost primit de Patriarhul Daniel. Omul de bază al celui mai puternic lider de pe glob a venit la București să susțină pe 21 martie 2019, o conferinţă pe tema marketingului politic, în Aula Academiei Române.

Întâlnirea dintre Brad Parscale și Patriarhul Daniel a avut loc la reședința patriarhală. În timpul întrevederii, liderul Bisericii Ortodoxe Române l-a lăudat pe Donald Trump:

„Este un protector și un promotor al valorilor religioase și morale tradiționale, în special, al valorilor creștine. Este un bun patriot, care își iubește poporul și țara, respectând, în același timp, pe toți cei care apără valorile lor naționale, deodată cu promovarea cooperării internaționale.” a spus PF Daniel, potrivit Basilica.ro

La rândul său, șeful de campanie al lui Donald Trump  subliniat preţuirea pe care președintele american o acordă tuturor celor care împărtășesc și promovează valori religioase autentice.

Patriarh Daniel a menționat faptul că în SUA există o Arhiepiscopie Ortodoxă Română, iar în Canada o Episcopie Ortodoxă Română, care se îngrijesc de viața spirituală a românilor ortodocși stabiliți pe continentul american.

În acest context, liderul Bisericii Ortodoxe Române a menţionat provocările și dificultățile pe care le întâmpină Biserica în țară, ca urmare a emigrației a patru milioane de români în ultimii 15 ani. În același timp, PF Daniel și-a exprimat speranța că unii dintre acești români se vor reîntoarce în România.

Loading...

One Comment

  1. Hopa…. Incepe si asta sa-si dea arama pe fata dupa conciliul ecimenic Cretini sau Cretan cu ecumenismul universal/ catolic o noua religie univesala /catolica fara credinta in cuvantul uiversal /catolic. Nasol pentru individ si religia lui dar primordial e cuvantul. Sa intelegem cuvintele pe care le rostim ca la inceput a fost cuvantul si litera alfabetului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Caramitru Jr, propunere demnă de Ana Pauker: Toți trădătorii trebuie imediat identificați, anchetați și arestați!
Andrei Caramitru, noua stea în ascensiune a USR, a lansat o nouă propunere demnă de ...