Ambasada SUEDIEI – S.R.I. = LOVE

Marius Ghilezan Uncategorized

Zilele acestea se aniversează 29 de ani de activitate a S.R.I. Mulţi au felicitat acoperit momentul, dar alţii au preferat să salute descoperit serviciul. Funcţionarii Ambasadei Suediei au postat o felicitare către SRI: “De la băieţii blonzi cu ochi albaştri” către “Băieţii blonzi cu ochi albaştri.” Tenta de glumă prevesteşte o frăţie alta decât a inelelor din celebrul film.

Emoticoane şi GIF-uri, la greu

Comentatorii au dat năvală. Unii au scris în limba lui Jhony Răducanu, alţii în limba română. Emoticoane şi gif-uri cu semnificaţii simbolice.

Dacă unul dintre comentatori, Stelică Bîrsan, mare monarhist român, le aminteşte funcţionarilor Ambasadei de Nea Ovidiu din Mândra care atunci “când a auzit că a căzut comunismul a întrebat vecinii dacă s-a întors Regele Mihai, când i s-a răspuns că nu, bătrânul a replicat: “Atunci, nu a picat,” Shushu Mihai întreabă despre cine răspunde de pagina ambasadei ca să-l recomande la o mărire. În grad sau în bani, nu a precizat.

“Băieții cu ochii albaștri? Aşa le spuneam la securişti, acum 30 de ani”

“Băieții cu ochii albaștri? Așa le spunem noi, cu dispreț, la securiști, acuma 30 de ani. SRI, îmi place să cred că este o instituție a democrației și nu moștenitoarea criminalilor securiști”, punctează Marian Despina.

Vatra unde s-a născut S.R.I.

În urmă cu 29 de ani s-au desfăşurat evenimentele sângeroase de la Târgu-Mureş, regizate de forţe oculte. Scandalul dintre maghiari şi români s-a declanşat ca din senin.

Dar ce legătură are cu momentul festiv de azi, s-ar întreba cei mai puţini aplecaţi spre istorie, dar cu urechea ciulită la cântecele gondolierilor de pe barca giustiţiei.

Uniunea Democratică Maghiară, condusă de Domokos Geza, şi Uniunea Vatra Romanească, coordonată de Radu Ciontea, au început în urmă cu 29 de ani să-şi arunce acuzaţii reciproce.

Românii s-au plâns că în crucea nopţii statuile lui Avram Iancu şi Nicolae Bălcescu, ambele din Targu-Mures, au fost profanate. Necunoscuţi au răspândit manifeste despre genocidul care ar fi fost făcut de români contra maghiarilor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
E 100%. Vom avea un referendum, pe post de acțiune politică
Reprezentanții societății civile aleși de Klaus Iohannis au ieșit de la consultările cu acesta, anunțând ...