Satul românesc, celebrat în El Pais

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INEDIT

Unul dintre cele mai titrate ziare spaniole, El País, a inclus în paginile sale un articol dedicat satului românesc. Nu mai puțin de cincisprezece aşezări rurale din România sunt prezentate drept „încântătoare” în celebra publicație iberică.

Fiecărui sat îi sunt dedicate, pe lângă imaginile foarte puternice, câteva rânduri în care sunt evidenţiate principalele valori pentru care au devenit adevărate atracţii turistice, precum bisericile, mănăstirile, casele tradiţionale sau activităţile specifice unor aşezări rurale, arată Basilica. În acest top realizat de jurnalista Elena Sevillano sunt incluse localităţile Bazna, Polovragi, Carlibaba, Şirnea, Răşinari, Botiza, Breb, Ciocăneşti, Biertan, Viscri, Rimetea, Jurilovca, Pleşa, Săpânţa şi Târgu Neamţ, singurul orășel din listă. Cimitirul vesel de la Săpânţa, Cetatea Neamţului din Târgu Neamţ, casele tradiţionale din Ciocăneşti sau Biserica monument istoric din Breb reprezintă o parte din obiectivele prezentate de jurnalista spaniolă.

Înfiinţat în 1976, El País este unul dintre cele mai titrate 20 de ziare din lume. Site-ul El País este al doilea cel mai popular din Spania, după cel al cotidianului El Mundo.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum a devenit Kövesi „penală”?
Fostului şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, procurorii din cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din ...