La „butoane”: Manfred Weber, omul lui George Soros

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Manfred Weber, liderul PPE din Parlamentul European, pe care Germania vrea să-l propună pentru a-i lua locul lui Jean Claude Juncker la preşedinţia Comisiei Europene, dă semne că nu sare prea departe de „copacul” George Soros şi Open Society Foundations, principala ONG a acestuia. Manfred Weber ar vrea ca statul Bavaria să finanţeze Universitatea lui George Soros de la Budapesta.

„Purtătorul de cuvînt al PPE, Manfred Weber (CSU), a anunțat, cu puțin timp înainte de întâlnirea cu prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, că statul liber Bavaria va susține financiar „Universitatea Central Europeană” (CEU) a miliardarului american George Soros. „Vreau să ajute să găsească modalități pentru CEU, astfel încât acestea să poată continua munca lor“, a declarat politicianul CSU al cărui scop este de dorit să-l moștenească Jean-Claude Juncker, în calitate de președinte al Comisiei”, titrează Deutschland Kurier, preluat de Cotidianul.

Legătura lui Manfred Weber cu ONG-ul lui George Soros nu e de ieri, de azi, ci a fost cultivată de la începutul carierei sale politice. În 2013 îl găsim pe Manfred Weber ca organizator al unei dezbateri finanţată şi impusă de Open Society Foundations pe tema impactului potenţial al populismului.

Manfred Weber să numără printre partizanii declarați ai Laurei Codruța Kovesi, fiind totodată un critic consecvent și din aproape orice motiv al României. „Sunt foarte îngrijorat ca urmare a informaţiilor referitoare la PROCEDURILE LEGALE împotriva Laurei Codruţa Kovesi, candidat al Parlamentului European la şefia Parchetului European. Acest lucru este total inacceptabil în Europa şi fără precedent pentru o ţară care deţine preşedinţia Consiliului UE. Ne aşteptăm la o reacţie puternică din partea prim-vivcepreşedintelui Comisiei, Frans Timmermans. De asemenea, facem apel la PES şi la ALDE să ia atitudine împotriva celor două partide surori din Guvernul român”, scria el recent pe twitter.

„După cum se vede, ceea ce spunem de ani de zile îşi găseşte o nouă dovadă: oamenii pregătiţi şi finanţaţi de George Soros pe perioade mari de timp scot capul în momente cruciale, atacând România şi susţinîndu-i în mod deşănţat pe cei care au pus umărul la imaginea sa negativă în Europa. Manfred Weber şi Roberta Masola sînt doar alte două exemple care se adaugă unei liste interminabile pe care – culmea! – cei din PSD şi ALDE o ignoră în mod inexplicabil, parcă le-ar fi teamă că le ia cineva capul, deşi cei prezenţi pe listă îi atacă în mod constant atît pe ei, cît şi România”, conchide Ion Spanu în Cotidianul.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Apărătorii ANACONDELOR sunt disperaţi. Guvernul le TAIE puterile magice
În România durata medie de obținere a Acordului de Mediu se situează între 8 şi ...