Raport: Creștinii sunt persecutați mai mult ca niciodată!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL SOCIAL

Persecuțiile și genocidul împotriva creștinilor din toată lumea sunt mai grave astăzi decât în orice alt moment al istoriei. Iar guvernele occidentale nu fac nimic ca să oprească aceste lucruri. Aceasta este concluzia pe care o trage organizația catolică Aid to the Curch in Need.

Raportul a arătat că persecuțiile împotriva creștinilor au luat amploare în ultimii doi ani și că sunt mai violente ca niciodată în timpurile moderne. „Creștinii nu sunt doar mai persecutați decât orice alt grup religios, dar un număr din ce în ce mai mare dintre ei suferă cele mai grave forme de persecuție” este notat în raportul Aid to the Curch in Need.

Creștinii sunt mai persecutați mai mult ca niciodată

Studiul a examinat traumele prin care trec creștinii în China, Egipt, Eritreea, India, Iran, Iraq, Nigeria, Coreea de Nord, Pakistan, Arabia Saudită, Sudan, Syria și Turcia. A fost analizată perioada dintre 2015 și 2017. Datele au arătat în această perioadă de timp, creștinii au fost victime ale unor crime împotriva umanității. Unii au fost spânzurați și chiar crucificați. Dintre toate aceste țări, doar în Arabia Saudită situația creștinilor nu s-a agravat. Dar motivul este groaznic: nu avea cum să fie mai rea!

Raportul s-a uitat mai ales la Orientul Mijlociu, unde creștinii puteau să fie exterminați complet, dacă nu existau intervenții militare care să-i salveze. „Înfrângerea ISIS și a celorlalte bastioane islamiste din Orientul Mijlociu este ultima șansă a regenerării populațiilor creștine, amenințate cu dispariția. Mulți nu ar supraviețui unui alt atac violent.”

Sudan și Nigeria sunt unele dintre țările africane unde a fi creștin reprezintă un pericol mortal. Guvernul de la Khartoum a ordonat distrugerea bisericilor iar în teritoriile nigeriene aflate sunt controlul grupării islamiste Boko Haram, creștinii sunt masacrați de teroriști.

EUReporter: Islamiștii și cultural-marxiștii, vechi aliați în lupta cu valorile Vestului

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ADRIAN NĂSTASE despre KOVESI: “Occidentul preia din Est persoane vulnerabile, pentru că sunt uşor de manevrat”
Tot mai multe dezvăluiri apar în spaţiul public despre folosirea de către OCCIDENT a persoanelor ...