Cotidianul dixit: „Marş acasă, torţionar nenorocit!”

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Documentul adus în atenția publicului de Lumea Justiției, prin care Augustin Lazăr a respins eliberarea condiţionată a disidentului IULIUS FILIP, prelungindu-i cu încă doi ani detenţia pentru atitudinea ostilă faţă de regimul comunist, îi pulverizează, pur și simplu, imaginea și cariera actualului Procuror General.

„Întrebat de o jurnalistă dacă el este cel care a semnat acele două Procese verbale, Augustin Lazăr a „răspuns” îngîmfat: „Vorbiţi de manipulările unui site? Sînt manipulările unui site, dedicate campaniei”!

În loc să răspundă fără echivoc la aceste acuzaţii grave, printr-un simplu „DA” sau „NU”, Augustin Lazăr a preferat acest răspuns ambiguu, prin care, de fapt, confirmă că el este cel care a semnat cele două Procese-verbale în calitate de preşedinte al comisiei ce a decis ca disidentul Iulius Filip să mai stea doi ani în penitenciar deşi avea dreptul să fie eliberat condiţionat, suportînd torturi de neimaginat, aşa cum au fost prezentate în serialul „Memorialul durerii”, realizat de Lucia Hossu Longin!

De el a depins soarta disidentului Iulius Filip, obligat să execute în întregime pedeapsa de 5 ani şi 4 luni, prin Sentinţa Tribunalului militar Cluj din 1982, deşi tortura lui putea fi măcar limitată pînă în anul 1985, cînd avea dreptul la liberare condiţionată. Dar procurorul Augustin Lazăr a decis ca Iulius Filip să stea în penitenciar, sub cele mai crunte torturi, pînă în 1987!” scrie Ion Spanu într-un editorial pentru Cotidianul, al cărui titlu nu face nici uz de diplomație, nici nu lasă loc de interpretări: „Marş acasă, torţionar nenorocit!”

„Iar tu, domnule Klaus Iohannis, pricepi măcar acum?”

„Iar tu, domnule Klaus Iohannis, pricepi măcar acum pe cine ai numit Procuror general al României, susţinîndu-l şi acum, cînd Tudorel Toader a decis revocarea lui din funcţie? Ai aflat acum că a fost unul dintre torţionarii comunişti, călăul disidenţilor, şi că locul lui este lîngă Vişinescu, nu în funcţia de Procuror general?

Citește și:  DEZVĂLUIRI TOADER / Ce căuta Rezoluţia de clasare a dosarului caselor din Sibiu în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr?

Augustin Lazăr, un torţionar nenorocit în regimul comunist, pion ordinar al Securităţii, nu s-a oprit din relaţia cu securiştii, astfel încît a ţinut morţiş s-o facă şi în democraţie, semnînd acel Protocol cu SRI din 2016!

Şi, pentru că n-are nici măcar o fărîmă de ruşine în suflet, ştiind că a nenorocit destinul unuia dintre marii disidenţi români, Augustin Lazăr mai vrea acum încă un mandat de Procuror general, deşi ministrul Justiţiei i-a cerut revocarea înainte de încheierea actualului mandat, obţinut tot în urma unui arajament al „Sistemului”, prin care a fost înlăturat predecesorul lui, Tiberiu Niţu.

Augustin Lazăr n-are ruşine, n-are regrete, n-are obraz. Nu merită altceva decît să i se spună răspicat: Marş acasă, torţionar nenorocit!”, conchide fără echivoc publicistul.

Loading...

One Comment

  1. INTREBARE PENTRU ASASINUL COMUNIST LAZAR AUGUSTIN:
    In Romania de dupa ocuparea stalinista a tarii au fost mii de judecatori ,procurori care nu au devenit ,cu rea vointa, slugile criminale ale comunismului.
    De ce Lazar Augustin a ales sa fie criminal comunist, tortionar in inchisorile de exterminare comunista, printre cele mai criminale inchisoari fiind cea de la Aiud?
    La aceasta intrebare sa raspun da criminalul comunist nonprocuror roman, Lazar Augustin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
AUGUSTIN LAZĂR a minţit! Vezi ce zice Legea 18/1969! Preşedintele are OBLIGAŢIA să-i verifice MAPA PROFESIONALĂ
Tot mai evidente sunt legăturile lui AUGUSTIN LAZĂR cu regimul comunist. El, cel care a ...