Mick Jagger va fi operat pe inimă! Rolling Stones a anulat un turneu!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Muzicianul Mick Jagger, solistul Rolling Stones, va fi operat pe inimă săptămâna aceasta. Îi va fi înlocuită o valvă cardiacă care nu mai funcționează cum trebuie. De asemenea, îi va fi pus și un stent. Intervenția chirurgicală urmează să aibă loc la un spital din New York, a scris presa americană.

Anunțul a venit după ce Rolling Stones au amânat un turneu american de nouă săptămâni care urma să înceapă de 20 aprile. Toate cele 17 concerte erau cu casa închisă. Au fost vândute bilete de peste 230 de milioane de euro. Mai bine de un milion de fani au plătit să facă legendara trupă live.

Problema la inimă a lui Mick Jagger a fost descoperită în timpul unui control de rutină. Starea de sănătate a rockerului în vârstă de 75 de ani i-a alertat pe medici, care i-au spus că are nevoie de operație. Până atunci, medicii i-au interzis să concerteze și i-au spus că o lase mai moale.

Nu este pentru prima oară când Rolling Stones anulează un concert din cauza sănătății lui Mick Jagger. În 2016, legendara formație nu a mai ținut un spectacol în Las Vegas, deoarece solistul a avut laringită. Iar în 2014, un întreg turneu a fost amânat deoarece Mick Jagger a fost deprimat de suicidul iubitei lui de la acea vremea. Rolling Stones scoate cam 8 milioane de euro din fiecare concert.

Rolling Stones a luat naștere în Londra, în 1962. Până acum, au lansat 30 de albume de studio, 23 de albume live și numeroase compilații. Trupa a fost băgată în Rock and Roll Hall of Fame în 1989. În prezent, formația are patru membri: Mick Jagger – solist, Keith Richards – chitară, Ronnie Wood – chitară și Charlie Watts – tobe.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
România a obținut consensul pentru AGENDA 2030, privind eradicare sărăciei globale
Reprezentanții României, care prezidează Grupul de lucru pentru Agenda 2030 de la nivelul Consiliului UE ...