Judecătoarea de la I.C.C.J. a dat afară procurorul care o anchetează pe Kovesi și a cerut unul de-al lui Augustin Lazăr

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL INVESTIGAȚII

Instanța Supremă a rămas în pronunțare după ce fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a contestat măsura controlului judiciar impusă de Secția specială de anchetare a magistraților care o acuză pentru presupusa mită cerută lui Sebastian Ghiță pentru extrădarea lui Nicolae Popa.

În interiorul sălii de judecată au avut loc scene de-a dreptul halucinante, potrivit Antena 3. Procurorul de la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie nu a fost lăsat să susţină măsura preventivă, ci a fost dat afară din sală. În locul acestuia, SIIJ a fost reprezentată de un procuror de la Secţia judiciară a Parchetului General. În loc să susţină măsurile dispune de Adina Florea, procurorul din subordinea lui Lazăr a fost de partea lui Kovesi şi a susţinut concluzii în sensul revocării controlului judiciar. Procurorul a susţinut că faptele s-ar fi prescris.

Potrivit sursei citate, judecătoarea Francisca Vasile i-ar fi transmis procurorului de la SIIJ, înainte de a-l da afară din sală, că şi-ar fi dorit ca la ÎCCJ să fie rpezentă Adina Florea, pentru a explica felul în care a făcut urmărirea penală.

De la Bruxelles și de la statul paralel se exercită o presiune uriașă asupra Franciscăi Vasile.

Azi CSM a dat o replică dură lui Manfred Weber care cerea – nici mai mult, nici mai puțin – decât intervenția puterii executive asupra puterii judecătorești.

BOMBĂ / CSM îl acuză pe Manfred WEBER de încălcarea art. 2 din Tratatul de bază al Uniunii

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Renaște România! Studiu surprinzător despre tineri
Un studiu realizat de Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) scoate în evidență elemente mai puțin așteptate despre ...