S-a stârnit JIHADUL împotriva anchetatorilor Codruței KOVESI !

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

Procurorii de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, care au anchetat-o pe Laurei Codruța Kovesi, vor fi verificaţi, după sesizarea CSM, spun surse judiciare. Augustin Lazăr a cerut Inspecţiei Judiciare cercetarea disciplinară a Adinei Florea, adjuncta secţiei speciale, dar şi a procurorilor care anchetează reprezentanții Unității zise de elită de la Ploiești. Verificările vor fi făcute de Inspecţia Judiciară, iar dosarele vor fi blocate, procurorii fiind audiaţi. S-a stârnit practic jihadul împotriva celor care se opun magistraturii de tip marionetă, trasă de cheița sistemului.

Poate ar trebui să ne reamintim filmul evenimentelor. În timp ce Laura Codruța Kovesi lupta să fie desemnată procuror european, pe 28 martie, Adina Florea, adjuncta SIIJ a plasat-o pe Kovesi sub control judiciar, într-un dosar legat de aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa.

Tot atunci, fostei șefe a DNA i s-au impus mai multe interdicţii, printre care şi dreptul de a mai exercita profesia de procuror la Parchetul General. |Se vorbea de 18 dosare penale.

A doua zi, pe 29 martie, Secţia specială a solicitat CSM încetarea delegării Laurei Kovesi în funcţia de procuror la Parchetul General, însă Secţia pentru procurori a amânat dezbaterile pe motiv că SIIJ nu a indicat temeiurile legale.

Citiți și :  STAN reclamă: Presiuni enorme asupra procurorilor Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie

Ulterior Augustin Lazăr a făcut demersuri pentru ca ea să rămână în Parchetul General.

Decizia de ieri a Secției pentru Procurori din cadrul CSM de anchetare a procurorilor din SIIJ, care nu răspund la comenzile sistemului, a provocat un adevărat taifun în sistem.

La Bruxelles negocierile pentru desemnarea Procurorului European trenează din cauza încăpățânării Consiliului Uniunii Europene de a susține procurorul francez.

Citiți mai multe detalii:  CONCURENŢA LUI KOVESI / Consiliul Uniunii Europene îşi menţine susţinerea fermă pentru Jean-Francois Bohnert

Prin acest demers, procurorii cu peltițe vor să arate celor din magistratură că tot ei sunt la butoane, tot ei comandă și decid carierele magistraților.

Graba prin care se încearcă executarea Secției și a procurorilor din cadrul acesteia demonstrează o situație suspectă. O nervozitate necontrolată.

Faptul că Augustin Lazăr nu se lasă dus din fruntea Parchetului General, după ce e pârlit de jarul memoriei, e semn că sistemului îi e teamă că pierde și această poziție. Până și rezistenții se miră de tupeul său de a cere să continue.

Nervii structurilor puterii nevăzute sunt întinși la maximum. După calendar și după obicei, acum, înainte de alegeri, trebuiau HĂRȚUIȚI toți liderii politici și chemați la DNA.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Occidentul va dispărea „la fel cum Roma a fost invadată de barbari”
Cardinalul african Robert Sarah, șef al biroului liturgic al Vaticanului, avertizează că Occidentul va dispărea ...