Harry și Meghan s-au mutat în casă nouă! Locuința a mai găzduit și alte persoane celebre!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT SOCIAL

Prințul Harry și soția sa, Ducesa Meghan, au plecat de la Palatul Kensington și s-au mutat în propria lor casă, Frogmore Cottage (cabana Frogmore), de pe domeniul Windsor. Locuința a fost dar de nuntă din partea Reginei Elisabeta a II-a și a trecut printr-un amplu proces de renovare.

Una dintre aripi a fost pregătită special pentru copilul care ar urma să se nască luna aceasta. Creșa va avea un dormitor, o cameră de joacă și o cameră de rezervă, pentru dădacă. Decorațiunile sunt în tonuri neutru de gri și alb. Vopseaua folosită va fi una vegană, infuzată cu ulei de eucalipt, în ton cu viziunile ecologiste ale soției prințului Harry. Un celebru designer de interior a fost angajat să se ocupe de renovare, deoarece Frogmore House este monument istoric.

Prințul Harry va avea soacra pe post de doică pentru copil

Frogmore Cottage, refugiu din calea nebuniei Regelui George al III-lea

Ducii de Sussex nu sunt primii rezidenți celebri ai Frogmore Cottage, o casă din 1792. Clădirea a fost construită la cererea Reginei Charlotte, soția Regelui George al III-a, cel care a pierdut America. Aici, Regina și fiicele sale veneau ca să scape de viața de la curtea regală. De asemenea, era și un refugiu atunci când monarhul britanic trecea printr-unul dintre infamele sale episoade de nebunie.

Reședință pentru Munshi, profesorul indian al Reginei Victoria

Un secol mai târziu, în Frogmore Cottage a locuit unul dintre cele controversate personaje de la curtea regală britanică. Abdul Karim, un musulman din India, a ajuns în Anglia în 1887, ca să servească la masa Reginei Victoria, în timpul Jubileului de Aur.

Tânărul de 24 de ani a avut un impact uriaș asupra bătrânei suverane. Într-un an, devenise un personaj de nelipsit de curte. Regina Victoria îl făcuse profesorul ei (munshi) și îi dădea lecții de Urdu și de cultură indiană, că doar era și Împărăteasa Indiei. Aceasă relație apropiată a iritat anturajul regal.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Coroana REGINEI MARIA nu mai este în România! Vezi în ce țară a fost mutată!
  Coroana regală purtată de Regina Maria la ceremonia de încoronare din anul 1922 şi ...