VIOLENȚE în Grecia | Imigranții s-au luat la bătaie cu poliția de frontieră. Vezi motivul!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Violențe astăzi în nordul Greciei, într-o tabără de imigranți din apropiere de Salonic. Sute de străini, cei mai mulți din Orientul Mijlociu, au vrut să se îndrepte către frontiera cu Macedonia de Nord. Ei auziseră un zvon că granița este deschisă și că își vor putea continua drumul către vestul Europei. Doar că a fost vorba de „FAKE NEWS” lansat de Facebook, care a avut consecințe serioase.

Poliția greacă s-a mobilizat în fața taberei și nu i-a lăsat pe imigranți să plece. Aceștia, crezând că pot pleca din Grecia, au încercat să rupă cordonul de securitate. Migranții au aruncat cu pietre și bețe în forțele de ordine. Polițiștii au răspuns cu gaze lacrimogene.

Unii dintre străini au folosit copii pe post de scuturi umane:

Zvonul privind deschiderea graniței a ajuns până la Atena. În capitala greacă, zeci de imigranți au blocat stația feroviară Larissa, cea mai mare din oraș, deoarece încercau să ia un tren către nord. Refugiații au strigat „GERMANIA” și „DESCHIDEȚI GRANIȚELE”, înainte să fie evacuați de poliție. Nici până acum nu se știe cine a lansat pe Facebook „fake news” despre deschiderea graniței greco-macedonene.

Zeci de mii de imigranți sunt în continuare în Grecia, în tabere supraaglomerate. Printre aceștia sunt mulți afgani, sirieni și irakieni. Aceștia sunt urmarea crizei din 2015-2016, când milioane de oameni din Orientul Mijlociu, Asia Centrală și Africa au intrat cu forța în UE. Germania a primit 800.000 de străini, o decizie controversată. Foarte mulți germani o acuză pe Angela Merkel că a tradăt țara, deoarece imigranții au dus la creșterea numărului de infracțiuni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Harry și Meghan s-au mutat în casă nouă! Locuința a mai găzduit și alte persoane celebre!
Prințul Harry și soția sa, Ducesa Meghan, au plecat de la Palatul Kensington și s-au ...