Volkswagen a produs Passat-ul cu numărul 30.000.000! Vezi care model au fost produse în mai multe exemplare!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL

Volkswagen-ul Passat cu numărul 30 de milioane de ieșit de pe linia de asamblare. Evenimentul a fost celebrat de conducerea companiei germane, dar și de angajații uzinei din Emden, unde mașina a fost produsă.

Mașina cu numărul 30.000.000 face parte din noua generație Passat, care nu este încă disponibilă în showroom-uri. Este vorba de un Passat Variant GTE, adică un break hibrid care se încarcă de la priză. Automobilul nu va ajunge la un client, ci va fi parte din flota de presă a Volkswagen. Asta înseamnă că jurnaliști din toată lumea vor putea să conducă Passat-ul cu numărul 30 de milioane.

Potrivit Volkswagen, niciun alt model de clasă medie nu a mai fost produs în atâtea exemplare. În prezent, Passat se produce în 10 uzine de pe trei continente și este vândul în peste 100 de țări.

„Passat este una dintre cele mai de succes mașini de la Volkswagen – de la lansarea de acum 46 de ani, 30 de milioane de clienți au avut încredere în acest produs Volkswagen. Passat a devenit una dintre marile mașini ale lumi. Se simte acasă deopotrivă la Beijing, Berlin, Sydney, Johannesburg și San Francisco” a declarat unul dintre directorii companiei. 

Primul Passat a fost produs la Wolfsburg, principala uzină VW, la 14 mai 1973. Marca atunci începutul unei noi ere pentru firma germană – avea motor frontal răcit cu apă și tracțiune față. Până atunci, aproape toate celelalte mașini VW era ca Broscuța, cu motor spate răcit cu aer și tracțiune spate.

 

Passat nu este cel mai de succes model VW. Această onoare revine Golf-ului, produs în 35 de milioane de exemplare. Doar 21,5 milioane de Broscuțe, vehiculul simbol al mărcii germane, au ieșit de pe liniile de asamblare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Kelemen HUNOR, interzis în UCRAINA. A încercat şi cu PAŞAPORTUL unguresc. Vezi ce zice AMBASADA!
Autorităţile de frontieră ale statului ucrainean nu l-au lăsat sâmbătă pe Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, ...