CORNEL NISTORESCU, către LAZĂR: “Mă, vopsitul Dracului, du-te pe pustii!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE

Cornel NISTORESCU, editorialistul de la “Cotidianul” a lansat un atac dur la adresa lui Augustin Lazăr, care refuză să plece din fruntea Parchetului General. Ba mai mult, îşi plânge de milă. Redăm câteva pasaje:

“Îți ies documentele din trecut ca șerpii‎ din fundațiile caselor părăsite și din păpurișuri mocirloase. Tu singur ți-ai semnat probele ticăloșiilor și acum te faci că nu îți aduci aminte și nu înțelegi de ce se pornește poporul împotriva ta? Și mai pretinzi că ai mîinile și sufletul curat?

Dacă nu te-a clintit aducerea aminte și nici argumentele atâtor români, dacă nu te-ai întrebat de ce ți se spune Tractoristul și râd judecătorii de tine, poate te trezește acest pamflet.
Cară-te și ascunde-te, vopsitul Dracului! Ticălos premiat din greșeală și impostor ce ești! Bijnițar de bricege automate și de cuțite de vânătoare în robă de magistrat de pușcărie, credeai că n-o să afle nimeni că trăiești într-un comunism etern, că ești un vopsit cu copitele în pantofi de lac?

(…) Te-au demascat eroi și tu nu te sufoci? Câți nenorociți mai ascund coperțile dosarelor? Pe câți mormântul îi împiedică să-ți dezvăluie trufia, prostia și cruzimea de torționar?

Loading...

One Comment

  1. Se sfisie ardelenii intre ei !!!
    Inseamna ca vin vremuri bune !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un scriitor român îl face NEONAZIST pe viceprimarul Aurelian Bădulescu. Vezi cine!
Recent, viceprimarul Bucureştiului, AURELIAN BĂDULESCU, i-a transmis lui Marco Maximilian Katz, preşedintele Centrului de Monitorizare ...