Un scriitor român îl face NEONAZIST pe viceprimarul Aurelian Bădulescu. Vezi cine!

Andrei Marcu ACTUALITATE

Recent, viceprimarul Bucureştiului, AURELIAN BĂDULESCU, i-a transmis lui Marco Maximilian Katz, preşedintele Centrului de Monitorizare şi Combaterea Antisemitismului o scrisoare prin care-l acuză că nu este român. Totul a pornit de la protestul comunităţii evreieşti faţă de intenţia viceprimarului de cere votul Consiliului General pentru amplasarea statuii Mareşalului Ion Antonescu, în fața clădirii unde trebuia să fie Muzeul Istoriei Evreilor și al Holocaustului din România.  Viceprimarul i s-a adresat lui Marco Maximilian Katz ca si cum acesta nu ar fi român, deşi Centrul pentru Monitorizare şi Combaterea Antisemitismului i-a transmis vicelui că directorul centrului este „cetăţean român, născut, educat şi rezident în Romania”. Katz s-a născut în Bucureşti în anul 1959 şi a emigrat în Israel în 1976. S-a întors în ţară pentru a se ocupa de afaceri. El a fost implicat în afacerea Duty-free de la Aeroportul Bucureşti. Şi lui DNA i-a făcut dosar penal.

Citeşte şi: „IERUSALIM” este capitala Israelului, TEL AVIV – un oraş cosmopolit, unde se mănâncă bine” – afirmă istoricul Alexandru CRISTIAN

„Atacul viceprimarului Bucureștiului asupra lui Marco Maximilian Katz, preşedintele Centrului de Monitorizare şi Combatere al Antisemitismului din România, este un atac josnic, barbar specific anilor 1930. Domnul Bădulescu a afirmat că este român și creştin ortodox. Creștinătătea ortodoxă nu ne învață să ne urăm semenii, Hristos Însuși a spus să ne iubim aproapele ca pe noi înșine. Domnul viceprimar este un neofascist a spus profesorul Liviu Rotman, subliniez că afirmațiile viceprimarului Capitalei au și un caracter pur neonazist. La fel nu înțeleg această ofensivă împotriva evreilor, ceva în Europa se întâmplă iar timpurile triste amenință să se întoarcă. Europa se islamizează și se radicalizează în fața noastră, iar noi închidem lejer ochii” – scrie într-o scrisoare deschisă Alexandru CRISTIAN, autorul cărţii  “Israel-între istorie și actual”- apărută la Editura SAGA.

Vicele Aurelian Bădulescu de la Capitală a fost sifonar la Poliţie

Loading...

One Comment

  1. ….istoria și eroi noștri stau la cheremul unor minorități , care au adoptat legii care îi fac mai protejați decât Românii . Imediat se simt discriminați , văd peste tot antisemitism, și ești etichetat mai nou neonazist .
    Stima pentru Aurelian Bădulșescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
10 ani de la revolta anticomunistă și pro-românească de la Chișinău
În seara zilei de 6 aprilie, aproximativ 15.000 de persoane, potrivit organizatorilor, au protestat în ...