Cioloș, paznic-securist al Doinei Cornea? Vezi ce i se cere fostului premier tehnocrat!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Trecutul nu-i dă pace fostului premier technocrat cu mari ambiții politice, Dacian Julien Cioloș. După ce a admis cu greu relația de familie cu Virgil Ardeleanu, fostul șef al DGIPI, băiatului de ofițer al Miliției de pe vremea lui Ceaușescu i se cere acum să prezinte public livretul militar.

„Dacian Cioloș a fost în calitate de militar în termen la trupele de securitate unul din paznicii Doina Cornea la Cluj, inclusiv în perioada în care aceasta a fost în arest la domiciliu”, a declarat fostul ofițer SPP, Rizea Tudorache, secretar general adjunct al PMP, în emisiunea Controverse, realizată la B1 de TV de Andrei Bădin.

În noiembrie 1988, disidenta Doina Cornea a fost arestată la domiciliu pentru 5 săptămâni. Perioada care naște controverse privitor la trecutul lui Cioloș este 1987-1994, când în CV-ul său apare doar facultatea de horticultură.

„Dacian Cioloș a fost fiul unui ofițer de Miliție. A intrat la Facultatea de Agronomie în Cluj. Din informațiile mele, să iasă și să prezinte livretul militar nu vorbe, la Brigada de Securitate Cluj, adică la trupele se Securitate. Pentru a nu intra în contact cu diplomați și jurnaliști străini casa doamnei Doina Cornea a fost pusă sub supraveghere. Securitatea a făcut atunci un plan de măsuri pentru izolarea ei. Dacian Cioloș a fost sprijinit de tatăl său să facă Armata la trupele de Securitate, unde era mâncarea mai bună, și-a ajutat și fiica (n.red- sora lui Dacian Cioloș lucrează la serviciul de informații al MI). Domnul trebuie să lămurească legătura sa cu Securitatea și să prezinte livretul militar”, a afirmat la B1 TV istoricul Florian Bichir, relatează EVZ.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
30 de ani – DOSARUL REVOLUŢIEI /Procurorii trimit în judecată TREI stafii ale trecutului: ILIESCU, Gelu Voican Voiculescu şi RUS
Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a anunţat astăzi că a fost trimis în instanţă ...