Dana Gîrbovan: “TĂCEREA procurorilor în scandalul Lazăr este ASURZITOARE”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

“Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazăr în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”, scrie Dana Gîrbovan, preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), pe pagina ei de facebook.

Referindu-se probabil la participarea activiştilor din justiţie la un protest în faţa Comisiei Europene, preşedintele Uniunii ironizează asociaţiile de procurori nou înfiinţare, cu 20-30 de membri.

Citiţi şi: STAN reclamă: Presiuni enorme asupra procurorilor Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie

“Sunt deja aproape două săptămâni de când în spaţiul public au apărut date despre participarea Procurorului General Augustin Lazăr la represiunea dizidenţei anti-comuniste din anii ‘80, iar aceste asociaţii tac,” spune judecătoarea, cunoscută pentru poziţiile ei ferme împotriva imixtiunii intelligence-ului în magistratură.

“Pur şi simplu aceste asociaţii ce invocă apărarea valorilor europene, a statului de drept şi a democraţiei în România nu au nimic de spus despre rolul pe care Procurorul General Augustin Lazăr l-a avut în reprimarea putinilor dizidenţi anti-comunişti ai anilor ’80,” mai spune Gîrbovan.

Pentru comparaţie, judecătoarea le aminteşte colegilor din magistratură că UNJR, uniunea pe care o conduce, solicita în 2010 demisia TUTUROR membrilor CSM care au votat ca preşedinte un judecător ce a recunoscut colaborarea cu fostele structuri comuniste de represiune.

S-a stârnit JIHADUL împotriva anchetatorilor Codruței KOVESI !

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Franța pregătește REVANȘA istorică împotriva vechiului adversar, Marea Britanie! Vezi Planul diabolic al Parisului!
Franța ar vrea să dea afară Marea Britanie din Uniunea Europeană chiar săptămâna viitoare. Modul ...