Franța pregătește REVANȘA istorică împotriva vechiului adversar, Marea Britanie! Vezi Planul diabolic al Parisului!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Franța ar vrea să dea afară Marea Britanie din Uniunea Europeană chiar săptămâna viitoare. Modul prin care pot face asta este simplu. Parisul se va opune pe 10 aprilie, la summitul european de urgență amânării Brexitului dincolo de 12 aprilie. Statele UE trebuie să decidă în unanimitate să dea Londrei mai mult timp. Theresa May a cerut un răgaz până la 30 iunie

Spania și Belgia sunt alături de Franța în acest plan diabolic, menit să dea o lovitură puternică vechiului adversar de peste Canalul Mânecii. Probabil este răzbunarea pe care francezii o coc de 200 de ani pentru înfrângerea lui Napoleon la Waterloo.

Orice amânare la Brexitului, dincolo de 12 aprilie, trebuie să fie legată o ceva nou sau de o schimbare radicală a planurilor Marii Britanii, a spus un oficial de la Paris. În lipsa unui plan care să aibă sprijinul Parlamentului de la Londra, UE trebuie să considere că Marea Britanie a ales să plece dezordonat, a declarat Amelie De Montchalin, secretar de stat francez pentru Afaceri Europene.

Marea Britanie vrea să rămână în UE până la 30 iunie. Va fi UE de acord?

Ministrul francez de Externe a fost și mai categoric. Jean-Yves Le Drian a spus că a venit vremea ca această criză provocată de Brexit trebuie să se încheie. Și Emmanuel Macron a afirmat că cererea de amânarea a Brexitului formulată de Theresa May nu este automat acceptată.

Șefa guvernului de la Londra va încerca un ultim efort diplomatic ca să prevină No Deal. Theresa May va merge mâine la Paris, ca să discute cu Emmaneul Macron, și la Berlin, ca să negocieze cu Angela Merkel.

Marea Britanie a sărit în gol! „No Deal”, scenariul probabil! Ce se întâmplă cu românii din UK?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cioloș, paznic-securist al Doinei Cornea? Vezi ce i se cere fostului premier tehnocrat!
Trecutul nu-i dă pace fostului premier technocrat cu mari ambiții politice, Dacian Julien Cioloș. După ...