Bulancea şi HORODNICEANU n-au faţă de procurori europeni

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Procurorii Cătălin Laurențiu Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach și Daniel Horodniceanu s-au dus cu dosarele în băţ la ministerul justiţiei pentru a-şi depune candidatura la funcţia de procuror european din partea României.  Ministerul Justiției a precizat astăzi, printr-un anunț postat pe site, că niciun candidat nu a fost selectat pentru funcția de procuror european din partea României, astfel că procedura va fi reluată.

”În urma interviului din data de 04 aprilie 2019, Comisia de selecție prezidată de ministrul Justiției nu a selectat niciun candidat în numele României pentru funcția de procuror european. Ca urmare, procedura de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european se va relua potrivit calendarului ce va fi comunicat ulterior”, se arată în anunțul Ministerului Justiției, postat miercuri pe site.

Citeşte şi: L.C. Koveși ar trebui să-i fie recunoscătoare lui Tudorel Toader

Surse din cadrul Ministerului Public ne-a precizat încă de săptămâna trecută că respectivul concurs e degeaba, nefiind publicate regulamentele şi grilele de concurs.

Tudorel Toader a stârnit doar vigilenţa sistemului

Marius Bulancea era mâna dreaptă a Laurei Codruţa Kovesi. A finalizat dosarul Gala Bute şi marele micul dosar de “luare de mită” a lui Călin Popescu-Tăriceanu. Domne, trebuie să fie ceva serios acolo, ziceam atunci, cum bine remarcase Ion Cristoiu, DNA se va arunca singură în aer”! În cererea adresată Parlamentului de ridicare a imunităţii scrie negru pe alb că fapta poate fi coroborată cu probe indirecte.

Daniel Horodniceanu este procuror în cadrul DIICOT Iaşi. El a condus DIICOT în perioada 2015-2018. El s-a îndărătnăcit cu dosarul premierului de înaltă trădare care a fost un bluf.

Catalin Borcoman este şeful DIICOT Braşov. El a ocupat pentru o perioada functia de procuror sef adjunct al DIICOT. A instrumentat cazul de spionaj al militarului Floricel Achim (care furniza secrete unui spion bulgar), cel al furtului de arme de la Ciorogârla, dar şi dosarul în care Omar Hayssam a fost judecat pentru fuga din România.

Elena Hach a ocupat în perioada 2013-2018 funcţia de membru al plenului Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor.

Laura Ecedi Stoisavlevici este procuror în cadrul DIICOT-Serviciul judiciar şi membru în Consiliul de conducere al Şcolii Naţionale de Grefieri.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria, pe picior de război diplomatic cu România
Cei doi extremiști maghiari închiși pentru terorism își vor ispăși în întregime pedeapsa, după ce ...