“Locuitorii Bruxelles-ului nu sunt COBAI pentru TEHNOLOGIA 5G.” Vezi cine a spus!

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII Principal

Guvernul belgian a încheiat anul trecut un acord cu trei OPERATORI de furnizare a internetului de mare viteză 5G. Potrivit presei din Bruxelles, citând surse ale administraţiei locale, nu se cunosc radiaţiile produse de antene şi nu vor să pună sănătatea oamenilor în pericol.

„Nu pot încuraja o asemenea tehnologie, dacă standardele de radiații, care trebuie să protejeze cetățeanul, nu sunt respectate, cu sau fără 5G”, a declarat ministrul Mediului, Céline Fremault. „Locuitorii din Bruxelles nu sunt niște cobai, să le pot vinde sănătatea pentru profit. Nu putem lăsa loc nici unei îndoieli”, a adăugat aceasta.

Citeşte şi: România, laborator de experimente? Semnal de alarmă asupra tehnologiei 5G!

Operatorii nu au comunicat dacă se încadrează în limita de 6 volţi pe metru, atât cât prevede legislaţia locală.

Viitorul sună bine. Nu vom mai gândi. Aparatele se vor interconecta. Vor fi judecate” de un creri al sistemului de date

Rețelele 5G sunt următoarea generație de interconectivitate pe internet mobil, oferind viteze mai rapide și conexiuni mai fiabile pentru smartphone-uri și alte dispozitive care vor mai apărea. Combinând tehnologia de vârf și cele mai recente cercetări, 5G ar trebui să ofere conexiuni mult mai rapide decât conexiunile actuale, vitezele medii de descărcare de aproximativ 1 GBps fiind de așteptat să devină în curând norma de bază, spune Adrian Rotaru, primul internet provider din România. Rețelele vor ajuta la o creștere uriașă a tehnologiei “Internet of Things,” acesta fiind cadrul operaţional de legături între mai multe dispozitive care comunică între ele.

În viitorul apropiat, toate electrocasnicele şi obiectele de lucru vor fi interconectate. Vor avea inteligenţă artificială.

Roboţii vor evolua.

Tehnologia ne va face şi mai mult prizonieri ai sistemelor de date. Când pisicii i se va face rău, vei primi un mesaj pe telefon sau dacă vântul bate prea tare şi riscă să-ţi dărâme casa.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Benjamin Netanyahu, liderul incontestabil al Israelului! Victorie răsunătoare în alegeri!
Benjamin Netanyahu aproape că și-a garantat al cincilea mandat de premier al Israelului. Partidul său, ...