Cozmin Guşă: PNL este pe un TREND descendent

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Ayatollah-ul Realitatea.tv, Cozmin Gușă, un fel de Silviu BRUCAN al zilelor noastre, a văzut din turnul său de control că Partidul Național Liberal este pe un trend descendent. El susţine că fostul său angajat pentru “Jocuri de putere,” Rareş Bogdan, a urcat pe val PNL la începutul campaniei când a fost anunţat cap de listă la alegerile europarlamentare 2019, apoi lucrurile au luat-o pe un drum neașteptat.

Analistul a spus că PNL a găsit un erou în persoana lui Rareș Bogdan, dar liberalii s-au oprit aici neavând nicio strategie de partid. Cozmin Gușă a recunoscut că Rareș Bogdan a fost un plus pentru PNL, dar acest lucru nu este suficient pentru ca PNL să fie pe un trend ascendent.

Citeşte şi: Marele şiretlic al diavolului USERIST: Adormirea PNL prin sondaje

„PNL a avut un moment de maximă dificultate și o mare întârziere în a-și anunța candidații la alegerile europarlamentare 2019 în așteptarea eroului. Au găsit eroul în persoana lui Rareș Bogdan. S-au trezit cu un erou, dar fără strategie de partid. Din credința lor că Rareș Bogdan le va rezolva această problemă, după momentul de început cu el care a însemnat o creștere pentru partid, astăzi PNL și-a atenuat foarte mult evoluția și este pe un trend descedent pentru că nimeni nu dublează mesajul lui Rareș Bogdan. Nu sunt prea mulți candidați PNL care apar în campanie sau la televizor ca să vorbească. De unde a fost o flacără și o surpriză pozitivă, PNL trenează”, a zis Cozmin Gușă în emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un jurnalist britanic vine primăvara să ne strângă gunoaiele
În fiecare primăvară pe râurile şi pârâurile de la munte curg mormane de gunoaie. Potenţialul ...