CAROL I și Ceaușescu, unul lângă altul în biroul unui primar prahovean! Vezi de la ce partid e!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT POLITIC

O alăturare contra naturii a fost făcută pe pereții biroului primarului din localitatea prahoveană Podenii Noi. Edilul Mihai Alionte, și-a decorat biroul cu tablourile Regelui Carol I, domnitorului Ștefan cel Mare și dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Un monarh devenit sfânt, un monarh constituțional care a modernizat România și un tiran împușcat de propriul popor. Cum se leagă cei trei? A spus chiar primarul.

„Şi care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt şi cu Carol I, Ştefan cel Mare. Sunt nişte conducători ai României care au condus ţara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceauşescu face parte din istorie. A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte pentru Mediafax.

Primarul din Podenii Noi a mai afirmat că are tablourile de mult timp pe perete.

Aberația istorică din primăria Podenii Noi a fost dezvăluită de un fost consilier local, care a postat fotografiile pe Facebook, dar și un scurt comentariu critic.

„Liberalii care au murit în temnițele comuniste se întorc în mormânt cu un așa primar LIBERAL.” a scris Dorinel Țintea pe pagina lui personală. 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
China, interesată de produse românești și să investească în România
China este dispusă să crească importurile de produse agricole de înaltă calitate din România, asta ...