Audiențe record pentru „Game of Thrones” #GOT

Majlat Ovidiu ACTUALITATE Diverse

Primul episod din sezonul opt al serialului Game of Thrones, GOT, a fost urmărit în medie de 17 milioane de telespectatori, un record de audienţă a anunţat luni postul de televiziune HBO. Conform HBO, audienţele înregistrate duminică de postul de televiziune american, împreună cu numărul celor care au urmărit serialul pe aplicaţiile HBO GO şi HBO NOW, au depăşit recordul precedent de telespectatori, respectiv 16,9 milioane, înregistrat în timpul ultimului episod al celui de-al şaptelea sezon, difuzat în urmă cu doi ani.

Cine urcă pe TRONUL DE FIER dobândeşte puteri magice

Saga GOT, care spune povestea mai multor case rivale (Stark, Lannister, Baratheon, Targaryen, Greyjoy, Tyrell), din ţinutul  Westeros, a fost lansată în 2007 şi a devenit cea mai de succes producţie a canalului HBO.

citeşte şi: Creștinii, cea mai atacată comunitate religioasă din Franța (studiu)

Bazat pe faimoasa serie fantasy „Cântec de gheață și foc” a lui George R.R.Martin, acest serial HBO are loc într-o lume fantastică locuită de femei și bărbați ambițioși, asemenea lumii reale. În cele Șapte Regate din Westeros, cine reuşeşte să stea pe Tronul de Fier deține o putere incredibilă, serialul axându-se pe familiile care se ridică și apoi cad în timp ce caută să posede această putere.

Cercetătorii de marketing digital au oferit date producătorilor mega-ecranizării despre stările şi reacţiile fanilor după serialul anterior.

Astfel că regizorii au trebuit să schimbe din sinopsisul cărţii lui Martin.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Au dat-o în bară: tragedia de la Notre Dame, catalogată ca fake-news
Algoritmul folosit de Google pentru a avertiza utilizatorii YouTube asupra știrilor false și-a arătat limitele ...