Noua carte a lui Iohannis, „o colecție năucitoare de banalități”! Vezi cine spune asta (nu e de la PSD)!

Valentin Borcea Uncategorized

Jurnalistul Ștefan Pană de la Libertatea bagă la reciclat noua carte a lui Klaus Iohannis, dar și pe autorul ei.

„Am citit cartea lui Klaus Iohannis ca să nu o faceţi voi. Serios, nu o faceţi.” a scris tânărul gazetar pe contul lui de Facebook.

De asemenea, recenzia pe care a scris-o este atât o critică la adresa volumului în sine, cât și a întregului mandat al actualului locatar de la Cotroceni.

Noua carte eşuează atât ca îndreptar privind UE, cât şi ca eventual vehicul electoral în perspectiva europarlamentarelor și prezidențialelor. Volumul este înțesat de fragmente din discursurile preşedintelui sau din postările sale de pe Facebook. Ceea ce șochează este absenţa desăvârşită a oricărei note personale, convingeri sau idei formulate memorabil sau măcar original.

E, fără discuție, nu doar eșecul președintelui-scriitor, ci și corigența examenului de PR și organizare a Palatului Cotroceni. Un întreg aparat nu a găsit resursele financiare sau nu a avut curajul de a-i spune lui Klaus Iohannis ori nu a avut interesul ca președintele să-și finalizeze ideea bună de a încerca să răspundă la întrebările, speranțele și îngrijorările europene ale compatrioților săi. 

Este eșecul președintelui-scriitor și a administrației de la Cotroceni

Deoarece a spus la modul serios că volumul președintelui, al treilea, nu trebuie citit, Ștefan Pană a scos și câteva paragrafe.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Guvernul alocă 1.400 de lei pentru copiii săraci ai României
Printr-un  program al Ministerului Fondurilor Europene, începând de astăzi, 30.000 de copii cu vârste între ...