Partidul globalist lui Macron A CĂZUT în sondaje! Marine Le Pen și naționaliștii sunt pe val!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Rassemblent Nationale, partidul naționalist condus de Marine Le Pen, a ajuns numărul 1 în preferințele francezilor. Potrivit unui studiu făcut de OpinionWay pentru alegerile europarlamentare, formațiunea suveranistă ar fi votată de aproape un sfert dintre francezi. Mai precis, de 24% dintre cei care vor merge la urne.

Partidul lui Macron a mers în marș până pe locul doi. Doar 21% dintre francezi ar vota cu La Republique En Marche la alegerile pentru Parlamentul European. O cădere de două procente față de luna trecută.

Departe pe locul 3 este Les Republicains, partidul tradițional de centru-dreapta gaullist din Franța. Acesta ar fi votat de 14% dintre francezi pe 26 mai.

Rassemblent Nationale este una dintre formațiunile care stau la baza noului bloc naționalist european. Marine Le Pen a fost joi, 25 aprilie, la Praga, ca să participe la o reuniune cu titlul „PENTRU O EUROPĂ A NAȚIUNILOR SUVERANE”.

La eveniment a mai participat și Geert Wilders, liderul Partidului Libertății din Olanda, formațiune aflată pe primul loc în sondajele din țara lalelelor. De asemenea, Matteo Salvini a transmis un mesaj video, a scris AFP.

Întâlnirea a fost găzduită de Tomio Okamura, liderul unui partid naționalist ceh. Acesta a afirmat viitorul grup suveranist va fi unul dintre cele mai mari din Parlamentul European.

Naționaliștii europeni și-au lansat grupul politic! Vor să fie cel mai mare din PE

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„E bine să ai încredere doar în inginerii nemți, nu și în politicieni”
Europarlamentarul PSD Andi Cristea îi pune oglinda în față lui Gunter Krichbaum, după ce Președintele ...