Balenă RUSEASCĂ de SPIONAJ, prinsă în apele teritoriale ale Norvegiei! Vezi cum a ajuns acolo

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Un mic vas de pescuit norvegian, care era în apele din nordul țării, a întâlnit ceva surprinzător. O balenă beluga, un cetaceu alb cam cât un delfin, s-a apropiat de vapor. Animalul era prietenos, dar se tot freca de navă, deoarece voia să dea jos ceva de pe spate.

Pescarii au văzut că beluga are un ham prin de corp semn că nu era un animal sălbatic. Când norvegienii l-au dat jos, au realizat ce e de fapt. Era un suport pentru camere video. Iar eticheta pe care scria „Sankt Petersburg” le-a spus și de unde vine mica balenă albă.

Pescarii au suspectat imediat că este o belugă de spionaj, mai ales că Rusia a mai folosit în trecut asemenea animale în scopuri militare. Un biolog marin din Norvegia a confirmat pentru BBC că cercetătorii civili ruși nu folosesc asemenea hamuri pentru camere video, după ce a vorbit cu un coleg din Rusia.

Rușii folosesc delfini, foci și balene beluga în scopuri militare încă din vremea URSS

Un savant rus a confirmat pentru agenția Interfax că balena este a Armatei Ruse, deoarece forțele armate fac experimente cu asemenea animale. El a mai spus că cercetări au loc la o bază din Crimeea și la una din Murmansk, port aflat aproape de Norvegia. Mai mult, a afirmat că beluga găsită de norvegieni o fi scăpat din țarcul în care era ținută.

Balene beluga au fost folosite de armata rusă în timpul Olimpiadei de la Sochi pentru a păzi portul. Cetaceul alb care s-a întâlnit cu vasul de pescuit norvegian nu va avea aceeași soartă, deoarece a fost lăsat liber.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cioloș, luat la rost în Anglia
Fostul premier Dacian Cioloş a avut parte de un eveniment neplăcut în timpul unei deplasări ...