Naruhito, primul DISCURS ca ÎMPĂRAT al Japoniei! A vorbit despre viitorul țării

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Împăratul Naruhito a făcut astăzi ritualul tradițional de înscăunare. A fost similar foarte similar cu cel ceremonialul de abdicare al tatălui său, Împăratul-Emerit Akihito, dar în sens invers. Ritualul a avut loc tot în Sala cu Pini. Noul suveran a primit acum Sabia și Nestamata, simbolurile puterii divine imperiale, și cele două sigilii, simbolurile puterii pământești. La această ceremonie, care a durat 10 minute, au participat doar bărbații din Familia Imperială și un număr mic de oficiali, în frunte cu premierul Shinzo Abe.

Jumătate, de oră mai târziu, Împăratul Narihuto a susținut primul discurs în noua calitate. Evenimentul a avut loc în aceeași încăpere, dar au fost prezenți aproape toți membri Familiei Imperiale, inclusiv femeile. Dress-code-ul a fost „white tie”, cel mai formal stil vestimentar conform tradiției occidentale. Bărbații au purtat frac negru, cămașă și papion albe plus decorații.

Japonia are un nou ÎMPĂRAT și o nouă ERĂ imperială!

Împăratul Naruhito a avut la gât colanul Ordinului Crizantemei, suprema decorație japoneză, având în vedere că acum este și suveranul ordinului. Pe piept a avut Marea Cruce a Ordinului Crizantemei și Marea Cruce a Ordinului Florilor de Paulownia, al cărui suveran a devenit. Și ceilalți membri al Casei Imperiale au purtat cele mai înalte decorații pe care le au. Femeile au avut tiare. Impărăteasa Masako a purtat o splendidă diademă cu diamante.

Primul discurs al Împăratului Naruhito a plin de însemnătate.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
România și Polonia vor spori relațiile bilaterale. Vezi anunțul premierului român!
Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a întâlnit astăzi, 1 mai 2019, cu omologul său polonez, Mateusz Morawiecki, ...