Soţia preşedintelui UCRAINEI a luat modelul RAREŞ BOGDAN de achiziţionare a unei proprietăţi

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL

Soţia noului preşedinte ucrainean Volodimir Zelenski a luat modelul Rareş Bogdan de achiziţie a unei proprietăţi la jumătate de preţ. Dacă moderatorul “Jocurilor de putere” şi-a luat o casă de la un om de afaceri, aşa şi nevasta fostului comediant politic, ajuns şef al statului, a cumpărat un apartament de lux de la businessman-ul Oleksandr Buryak, plătind mai puţin de jumătate din valoarea de piaţă a acestuia, informează Reuters, citând documente oficiale.

Citeşte şi: “MILIARDUL de $ contra schimbării PROCURORULUI GENERAL”- şantajul lui OBAMA la fostul preşedinte al Ucrainei, recunoscut de BIDEN

Pe 21 aprilie, umoristul Volodimir Zekenski a câştigat en fanfare alegerile prezidenţiale din această ţară epuizată de corupţie, de crize economice şi un război sângeros, susţinând în campanie că nu are nicio legătură cu elita care domină viaţa politică şi economică a ţării. Deşi Zelenski n-a recunoscut sprijinul financiar al puternicului oligarh Ihor Kolomoisky, a cărui televiziune difuza emisiunile sale de comedie.

„Însă, achiziţionarea unui apartament de lux în complexul “Emperor” de pe malul Mării Negre, în Crimeea, indică faptul că familia lui Zelenski a beneficiat de pe urma unei tranzacţii cu un membru marcant al acestei elite„, scrie Reuters.

Buryak este membru al Parlamentului de la Kiev. Este acuzat că a falimentat o bancă prin intermediul firmelor sale, deţinute împreună cu fratele său.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Juncker ia la mișto democrația
Juncker susține că euroscepticii nu vor pupa posturi în structurile europene , indiferent de rezultatele ...