De ce sicriul lui RĂZVAN CIOBANU era închis la PRIVEGHI?

Andrei Marcu ACTUALITATE Diverse

Două motive au stat la baza deciziei părinţilor designerului plecat prea timpuriu de pe această lume: lumea să şi-l amintească “frumos cum era,” şi alta ca fanii să nu-şi facă selfie cu trupul neînsufleţit.

 

”Răzvan a fost un copil extrem de iubit. Mama lui l-a alintat tot timpul, era tare mândră de el. Îl iubea și îl striga doar ”Frumosul meu, lumina mea”. Părinții lui Răzvan Ciobanu l-au văzut, totdeauna, cel mai frumos copil și, chiar și când crescuse, doar asta îi spuneau, că e frumos. Și chiar așa era, îmi amintesc de el, din cartier, stătea lângă noi. De aceea, mama lui Răzvan Ciobanu a decis să țină sicriul închis. Era copilul ei frumos, nu voia ca cineva să își aminteasăc de el altfel. Și, nici ea să nu îl vadă, să îl țină mine așa cum era el, frumos”, a povestit reporterilor de la Kanal D una dintre fostele vecine ale lui Răzvan Ciobanu, prezentă la înmormântarea designerului.

 

Un alt motiv pentru care sicriul a rămas închis, l-a dezvăluit Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, a fost cel legat de curiozitatea morbidă a unora. ”L-au ținut închis că să nu își facă lumea poze cu el”, a explicat designerul, la WOWbiz.ro.

Înmormântarea a fost oficiată la Cimitirul PROGRESUL de un sobor de preoţi, nu aşa cum s-a scris pe multe dintre paginile celor anti-biserică.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un circar de-a lui PONTA vrea să-l contracandideze pe KLAUS IOHANNIS
După succesul comediantului Vladimir Zelinski în alegerile prezidenţiale din Ucraina, după principiul dacă ei au ...