VIDEO | Împăratul Naruhito, întâmpinat cu ovații și aplauze de 140.000 de oameni la prima apariție publică

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Împăratul Naruhito, al 126-lea Împărat al Japoniei, a avut în această dimineață prima apariție publică de când a urcat pe Tronul Crizantemei, la 1 mai. Monarhul a apărut în balconul Palatului Imperial din Tokyo alături de Împărăteasa Masako și de alți membri ai Familiei Imperiale.

Cel puțin 140 de mii de oameni erau în curte iar toți l-au aplaudat și l-au ovaționat pe noul suveran. Împăratul Naruhito a ținut și primul său discurs public.

„Mă aflu aici după ceremoniile care au marcat urcarea mea pe Tron. Sunt încântat și profund recunoscător că ați venit să celebrați. Vă doresc tuturor sănătate și fericire. Și sper sincer că țara noastră se va dezvolta în continuare, în timp ce lucrăm împreună cu alte țări pentru pacea globală”

Discursul este similar cu cel pe care tatăl lui, Împăratul-Emerit Akihito, l-a susținut după urcarea pe tron, în 1990, a menționat presa niponă. Mulțimea a strigat la unison Tennōheika Banzai!” care s-ar traduce prin „Să trăiască Majestatea Sa Împăratul zece mii de ani”. VEZI VIDEO

Împăratul, Împărăteasa și Familia Imperială au apărut de șase ori în balconul palatului. Oamenii au stat cu zecile de mii la coadă să intre în curte, de dinainte să se deschidă porțile. Au venit japonezi din toate colțurile țării, dar și turiști străini. În stilul ordonat japonez, nu au fost îmbrâncile, persoane care au vrut să se bage în față și altele de acest fel. Din aer, părea că este vorba de o coreografie, nu e de o coadă.

Următorul eveniment important pe agenda noului Împărat este primirea lui Donald Trump, care vine în Japonia în vizită de stat. Adică va fi întâmpinat cu cel mai înalt grad de protocol. Următoarele ceremonii legate de succesiunea la tron vor avea loc la toamnă.

Naruhito, primul DISCURS ca ÎMPĂRAT al Japoniei! A vorbit despre viitorul țării

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Regele Thailandei, încoronat în cadrul unei ceremonii grandioase și solemne
Regele Maja Vajilalongkorn sau Rama al X-lea al Thailandei a fost astăzi încoronat, la mai ...