Icoană a Fecioarei Maria, PROFANATĂ cu steagul LGBT! Făptașul riscă închisoare!

Valentin Borcea Uncategorized

Scandalul a început la o săptămână după Paște, în seara zilei de 26 aprilie. În jurul bisericii Sf. Dominika din orașul polonez Płock, pe coșuri de gunoi sau pe toalete ecologice. au fost lipite mai multe afișe care o înfățișau pe Fecioara Maria și pe Pruncul Iisus cu steagul-curcubeu al comunității LGBT în loc de aura aurie.

Icoana profanată cu acest simbolul este a Feciorei Negre din Częstochowa, una dintre cele mai venerate icoane din toată Polonia. Obiectul de cult este vechi de 700 de ani și este recunoscut de Papă din secolul XVIII.

„O asemenea barbarie culturală nu poate fi acceptată în numele psedo-toleranței. Fiecare polonez este îndurerat de acest gest.” a spus părintele Paweł Rytel-Andrianik, purtător de cuvânt al Conferinței Episcopilor polonezi pentru cotidianul Dziennik. 

„Este o profanare a secolelor de istorie, a tuturor generațiilor de polonezi” a scris și ministrul polonez al Culturii, Joachim Brudziński, pe Twitter. 

Poliția din Polonia a început imediat o anchetă, care a și dat rezultate. O femeie de 51 de ani a fost reținută. Ea era activistă LGBT și profesoară. De asemenea, apartamentului ei din Varșovia a fost percheziționat iar înăuntru au fost găsite zeci de copii ale icoanei profanate cu steagul LGBT. Computerul ei a fost confiscat.

„Nici un basm despre libertate sau toleranță nu dă cuiva dreptul să ofenseze sentimentele credincioșilor” a spus ministrul polonez de Interne. Ofensele religioase pot fi sancționate cu până la 2 ani de închisoare.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cine e SERVUL care a mărit salariile?
Campania electorală desfășurată până acum identifică doi SERVANȚI: PSD-ul servul românilor, PNL al corporațiilor. Puțină ...