Dăncilă: Îi SOLICIT lui Iohannis să ceară la Sibiu aderarea la SCHENGEN și eliminarea MCV

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă i-a ridicat mingea la fileu lui Klaus Iohannis. Șefa Guvernului i-a cerut liderului de la Cotroceni să ceară, în cadrul summitului de la Sibiu, aderarea României la spațiul Schengen dar și eliminarea MCV.

„Orice reuniune trebuie să aibă un rezultat concret pentru cetățeni. În rezultatele acestui summit trebuie să se regăsească și interesele României și ale românilor.”  a spus Viorica Dăncilă înainte de ședința de guvern.

Prim-ministrul român a deplâns și faptul că încercările ei de a stabili o relație normală cu președinția au eșuat. La Cotroceni sunt alte interese, a afirmat șefa guvernului.

„Văd realitatea, văd că interesul personal, interesul electoral al președintelui Iohannis este cel care contează” a transmis șefa Executivului.

Viorica Dăncilă a lăudat încă o dată colegii săi din Guvern pentru modul în care au gestionat până acum Președinția României la Consiliul Uniunii Europene. Ea a spus că miniștri PSD și ALDE au fost capabili să găsească soluții care au fost agreate de toată UE.

Loading...

One Comment

  1. In nota obisnuita. Ordin la presedinte ca doar precedentul a fost facut de CCR dupa analiza necesitatilor (ca legea a aruncat-o la gunoi) ministrului uzurpator al atributului CSM (cu acordul CSM+ CCR) din art 134 de a o demite pe LCK. Ce sa astepti Penala Mare ce merge din uzurpare in uzurpare art 115 (OG+OUG =NULE) art 91 facand lobby sionist ,participand la AIPAC e normal IOHANNIS CERE TU ! Cam miroase a inalta tradare nationala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cade trăznetul: Meleşcanu cere rechemarea lui Maior din SUA
Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu a anunţat, miercuri, că a transmis către Cotroceni cererea de ...