Francezii îi arată „plăcuța suedeză” lui Timmermans

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Partidul Socialist Francez și partenerii lor de coaliție Place Publique au decis să-i arate „plăcuța suedeză” lui Frans Timmermans. Nu îl vor susține pe comisarul olandez pentru președinția Comisiei Europeene, deși este candidatul oficial al socialiștilor europeni.

În loc de Timmermans, numărul 1 de pe lista socialiștilor francezi pentru europarlamentare, Raphael Glucksmann în preferă pe belgianul Paul Magnette, fost profesor de științe politice și actual primar din Charleroi.

„Avem nevoie de un candidat care să reprezinte stânga și verzii în același timp, precum candidatul Paul Magnette” a spus Glucksmann, citat de EurActiv. Acesta a adăugat că Timmermans este prea liberal în ceea ce privește economia.

Timmermans crede că STATELE NAȚIONALE cauzează probleme UE. Ceilalți eurocrați sunt de acord!

Numele lui Paul Magnette dă fiori reci pe spinările celor de la Bruxelles. În 2016, atunci când era liderul guvernului regional din Valonia, nu a fost de acord cu ratificarea CETA, acordul economic cu Canada. Din acest motiv, a făcut-o să plângă pe ministra Comerțului din Canada, Chrystia Freeland. În Belgia, guvernul central are nevoie de acordul tuturor celor 5 administrații regionale ca să poată semna un asemenea tratat.

Prin această acțiune, Paul Magnette a devenit un fel de erou al stângii și a fost votat politicianul anului 2016 în Belgia. Asta deși CETA a fost aprobat la finalul anului 2016. Totuși, acordul nu este în vigoare nici acum.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dosarul Mineriadei a fost retrimis la procurori. Protest la Parchetul General!
Membri ai Asociației 21 Decembrie au declanșat un protest în fața Parchetului General, după ce ...