DRAGNEA, atac la IOHANNIS şi Băsescu: “au mânat ţara asta spre ură şi dezbinare”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

La mitingul desfăşurat în centrul Iaşiului, în ciuda ameninţărilor opoziţiei şi a primarului că vor fi tulburări, în faţa a zeci de mii de moldoveni – probabil cel mai mare miting din istoria recentă a Moldovei – LIVIU DRAGNEA s-a dezlănţuit.

Mesaj către IOHANNIS: „Patria e pace nu război”

„România are nevoie azi de tot ceea ce a pierdut în timpul regimurilor Băsescu și Iohannis, de patriotism și patrioți. Avem cu toții nevoie de o patrie, țara noastră a uitat să mai fie o patrie. Băsescu și Iohannis au mânat acest popor spre ură și dezbinare, i-au asmuțit pe români  unii împotriva altora. Românii nu sunt de două feluri, nu sunt unii buni și alții răi, așa cum susține Iohannis. Nimeni nu are dreptul să îi împartă în tabere.  Românii sunt toți români egali. Asta e prima lecție de patriotism pe care vreau să i-o dăm lui Iohannis că patria e pace, nu război, națiunea, solidaritate și nu ură, patrotismul înseamnă conștiință,  nu case dobândite fraudulos. Țaar înseamnă sulfet, nu încă un mandat”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

Câteva sute de protestatari cu siglele #rezist au făcut larmă cu vuvuzelele, modelul de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Liderul social-democraţilor i-a catalogat „derbedei” şi „oameni fără Dumnezeu.”

Preşedintele PSD i-a creionat pe adversarii politici „europeni, până la trădare.” Ei doresc să angajeze traiectoria unei colonii care s-a predat cu toţi liderii şi cu toate bogăţiile ei.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Între timp, la Washington: Trump pune bazele unei alianțe cu Brazilia
Statele Unite vor desemna Brazilia drept aliat major non-NATO, a declarat preşedintele american Donald Trump, ...