PSD organizează AZI cel mai mare MITING ELECTORAL din istoria MOLDOVEI

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

PSD organizează joi un miting la Iaşi, la care sunt aşteptaţi peste 40.000 de membri şi simpatizanţi. Liviu Dragnea va fi prezent la Iaşi, însă nu şi premierul Viorica Dăncilă. Mitingul va avea loc, în ciuda apelurilor opoziţiei şi ale unor organizaţii neguvernamentale ca acesta să fie anulat, având în vedere că 9 mai este Ziua Europei, iar la Sibiu are loc Summitul Uniunii Europene, scrie news.ro.

Evenimentul va avea loc în Piaţa Unirii din municipiu, întreaga zonă centrală a oraşului urmând a fi blocată. Se estimează că în Iaşi vor veni câteva sute de autocare din toate judeţele Moldovei.

Citiţi şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

Pe site-urile #sieu s-au făcut mai multe apeluri pentru ieşirea rezistenţilor în stradă. Sub genericul: “Iasul merita mai mult decat un NIMIC ca DraCnea!” 138 de oameni au anunţat că vor ieşi să protesteze pentru a arăta că Iaşiul nu e un oraş roşu.

Primarul Iaşiului, Mihai Chirică, dezertor din partidul care l-a făcut primar, a declarat miercuri, referindu-se la mitingul social-democraţilor de la Iaşi de joi, că PSD este ca ”un căţel în călduri” care vrea să-şi marcheze teritoriile pe care le-a pierdut, dar că nu va permite ca Iaşiul să devină pe 9 mai Bucureştiul din 10 august.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
„Configurarea viitorului european este un proces complex, în care deciziile trebuie să țină cont de așteptările cetățenilor”
În calitate de stat care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, România a reușit să deblocheze ...