Viorica DĂNCILĂ i-a solicitat lui IOHANNIS să le ceară liderilor CE aderarea țării la Schengen

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezentă la Arad, Viorica DĂNCILĂ a reamintit celor prezenți la întâlnirea cu primul ministru că i-a solicitat președintelui României, Klaus Iohannis, să vorbească despre Schengen și aderarea țării noastre cu ceilalți lideri europeni, spunând că îndeplinim toate condițiile.

„Decizia politică a unor state membre ne împiedică să aderăm la Spaţiul Schengen. I-am solicitat domnului preşdinte să profite de acest summit, să vorbească cu liderii europeni, pentru că suntem în România, şi să aducem, în urma acestui summit, şi ceva care este de interes pentru ţara noastră şi pentru români”, a spus Dăncilă.

Premierul s-a aflat, vineri, într-o vizită de câteva ore în judeţul Arad, alături de mai mulţi miniştri, între care cel al Sănătăţii, al Finanţelor, al Agriculturii şi al Culturii. Delegaţia guvernamentală a vizitat obiective din oraşul Lipova şi a avut discuţii la Prefectura Arad cu privire la finanţarea unor proiecte.

Cu aceeași ocazie a vorbit și despre absența sa de la mitingul de la Iași, spunând că s-a hotărât de către conducerea partidului ca liderii să fie în același timp în mai multe zone ale țării.

Ea a fost prezentă azi și la Timișoara, mai precis la Giarmata.

În ambele localități a fost întâmpinată de protestatarii rezist.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Tăriceanu, despre 10 Mai: Ziua Independenței Naționale, pe care noi, românii, am sărbătorit-o până la preluarea samavolnică a puterii de către comuniști și la lichidarea regalității
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost printre puținii lideri politici care și-au adus aminte de ...