Discurs PUR COMUNIST din partea unui deputat român! A fost ales pe listele USR!

Valentin Borcea Uncategorized

Adrian Dohotaru, un deputat ales în 2016 pe listele USR Cluj, a înviat limbajul folosit de Ana Pauker și Gheorghe Gheorghiu-Dej atunci când își înfierau dușmanii politici, după abolirea ilegală a monarhiei și proclamării la fel de ilegală a republicii. Dohotaru a plecat din USR către cuibul de marxiști pur-sânge numit Demos, deoarece a considerat că partidul condus de Dan Barna este prea de dreapta pentru gusturile lui. Când și o formațiune blamată că este neomarxistă și progresistă este prea de dreapta pentru tine …

Adrian Dohotaru, deputat în Parlamentul României, a reînviat toate marotele din anii 1950, atunci când elitete României mureau în închisorile comuniste sau la Canal. A vorbit despre burghezia asupritoare, despre Familia Regală exploatatoare, despre capitaliștii care nu se gândeau la țărani, ci doar la profit.

Ce mai, un adevărat discipol al lui Roller și Pauker.

Totul ca să spună de ce nu celebrează el 10 mai, este ești sărbătoare națională prin lege și una dintre cele mai importante date din istoria României.

Coroana i-a unit din nou pe români de 10 Mai. Doar Coroana ne poate uni în fiecare zi!

„Ca democrat, republican și secularist sunt pentru o despărțire de moravurile tribale ale celebrării monarhiei și pentru despărțirea statului de Biserică. Monarhia se bazează pe ideea antidemocratică a „sângelui albastru” și că regele este unsul lui D-zeu pe Pământ! Cum știu destule persoane cu simpatii monarhiste, propaganda monarhistă postcomunistă merită combătută cu o perspectivă istorică mai echilibrată.” a notat Adrian Dohotaru pe pagina lui de Facebook.

Și e doar începutul. Despre fondatorul statului român modern, Regele Carol I, are cuvinte de ocară scoase direct din Scânteia.

„Ce i se poate reproșa regelui Carol e că nu a militat pentru democratizarea spațiului RO, a acumulat cu concursul liberalilor și conservatorilor bogății imense de la statul român, susținut de țărani și muncitori, nu de elitele spoliatoare privilegiate, iar în întreprinderile în care familia regală era acționară muncitorii erau exploatați și munceau și 14 ore pe zi.

Constituția modernă a României îmbină principii liberale cu altele mistice, astfel Carol I este domn al românilor „din grația lui Dumnezeu și prin voința națională”

Potrivit lui Adrian Dohotaru, liberalizarea societății românești s-a făcut de teama unei repetări a revoluției bolșevice în România. Totul, din partea unui deputat ales. Condamnarea comunismului e ceva ce probabil i-a trecut pe la ureche. Sau probabil crede, ca mai toți comuniștii din prezent, că „adevăratul comunism” nu a fost încercat.

De ce tratăm două ideologii la fel de criminale în moduri extrem de diferite?

Loading...

2 Comments

  1. si ce e fals in textul lui Dohotaru? Carol I a fost miluit de bogatii Romaniei sau de la buget, cu concursul liberalilor si al conservatorilor?? muncitorii nu erau exploatati oribil? ce vi se pare in neregula? a, ca si comunistii spuneau astea? ghinion, dar adevarul e adevar, indiferent cine-l clameaza

    1. de ce nu-ţi pui ecuson de neomarxist, ca să nu te confunde lumea, nu de alta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Flavia BĂLESCU, sora lui CORNELIU COPOSU, lansează la aproape 95 de ani o carte de amintiri
La împlinirea a 105 ani de la nașterea Seniorului, Fundația Corneliu Coposu și Editura EIKON  ...