Scandal politic uriaș: Academia Română NU a comandat sondajul cu tentă electorală!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

Conducerea Academiei Române reacționează ferm după sondajul de opinie prezentat luni de către Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I.C. Brătianu”, subordonat Academiei. Pe lângă o prezență la vot pentru alegerile europarlamentare de 39%, sondajul prezintă estimări favorabile unui anumite sfere a eșicherului politic.

„Biroul Prezidiului Academiei Române a luat la cunoştinţă cu surprindere de faptul că un institut al Academiei Române – este vorba despre Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale ‘Ion I.C. Brătianu’ – a dat publicităţii un sondaj de opinie privitor la aspecte actuale ale vieţii politice româneşti. Un asemenea sondaj cu tentă electorală, apărut în plină campanie electorală, nu a fost niciodată comandat de Academia Română. Reamintim că instituţia noastră nu se implică în chestiuni de natură politică”, se arată în comunicatul Biroului Prezidului Academiei Române.

„Barometrul de Opinie Publică” realizat prin intermediul  ISPRI și LARICS a fost prezentat luni de Acad. Victor Voicu, vicepreședintele Academiei Române, Prof. Univ. Dumitru Sandu, Universitatea din București,  Prof. Dan Dungaciu, director ISPRI și Conf. Darie Cristea, ISPRI/Universitatea din București.

„Globalism sub acoperirea Academiei Române”

La scurt timp după ce sondajul a fost dat publicității, fostul Director Editorial al României Libere, Iulian Capsali, trăgea un semnal de alarmă intitulat „Globalism sub acoperirea Academiei Române”. Redăm integral mesajul postat pe pagina sa de facebook:

„Am spus încă de data trecută, când studiul făcut de institutul LARICS al Academiei Române și apărut în Adevărul inducea ideea aberantă că Referendumul pentru definirea Căsătoriei potențează interesele Moscovei în România, că forul suprem academic este penetrat de serviciile arondate globalismului.

Tot în oficiosul progresist „Adevărul” unde a apărut „studiul” amintit, chiar în martie a.c., sociologul Dan Dungaciu (membru în conducerea LARICS alături de Lucian Mândruță, Iulian Chifu sau C. Diaconescu) își arată slăbiciunea pentru Universitatea Central Europeană, oficina Soros închisă de V. Orban, un focar ideologic care a secretat și la noi globalismul în cea mai genuină stare prin tineri absolvenți care ocupă acum posturi universitare. Am avut un articol important în România Liberă dedicat rețelei Soros, unde au fost explicate pe larg aceste chestiuni în capitolul despre CEU. În viziunea freudiană a lui Dan Dungaciu, Orban duce o luptă nu cu o infecție ideologică a unui dement mesianic (Soros), ci cu un spațiu al rafinamentului intelectual, la care liderul maghiar nu poate accede și pe care, în consecință, vrea să-l suprime: „Iar bătălia lui cu Universitatea Central Europeană (CEU) este inclusiv confirmarea profilului său spiritual, cultural şi politic: o bătălie cu ideile culturale universaliste şi cu academos-ul „gomos”, sofisticat, şi vorbitor de limbi străine pe care Orban, în realitate, îl abhoră”.

Astăzi aflăm tot din UM-ul Adevărul cum stăm dpdv politic: „Barometrul Academiei Române. Încă o confirmare că PSD s-a prăbuşit. PNL, pe primul loc. Cum stă Alianţa USR-PLUS”. Sondajul este comandat de același institut LARICS.

E trist să constați cum Academia Română începe să fie confiscată ca imagine de gașca milionarului Victor Voicu, general în rezervă care, deși are interdicția de a ocupa o funcție publică timp de 3 ani în urma unei sentințe definitive a instanței supreme, a ocupat funcția de vicepreședinte al Academiei Române. Pentru că poate.

Sper ca decidenții Academiei Române care țin la prestigiul acesteia să curme accesele politice ale aripii serviciilor globaliste din cea mai importantă instituție națională.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În ce condiţii Klaus IOHANNIS şi-ar putea anunţa demisia?
Dezbaterea de la DC News cu tema în ce condiţii Klaus Iohannis ar putea cere ...