THERESA MAY a anunțat când pleacă din fruntea Guvernului! Un fost ministru îi vrea deja locul!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Soarta Theresei May depinde de trecerea prin Parlament a planului ei pentru Brexit. Documentul va fi supus pentru a patra oară la vot în legislativul de la Londra la începutul lunii iunie. Dacă nu va fi aprobat nici de data asta, șefa guvernului a anunțat că renunță la funcție, potrivit BBC. Înțelegerea vine după discuții intense între Theresa May și parlamentarii conservatori, care i-au cerut să spună când pleacă.

Probabil schimbarea primului ministru este prețul pe care conservatorii pro-Brexit l-au cerut ca să voteze planul Theresei May de ieșire din UE. Au mai fost asemenea discuții și în trecut, dar care până la urmă nu au avut rezultatul scontat. Șefa conservatorilor a purtat negocieri și cu opoziția laburistă, ca să obțină de acolo sprijinul pe care propriul partid refuză să i-l acorde.

După o noapte „furtunoasă”: Brexit, cel târziu pe 31 octombrie

Deja un prim candidat a intrat în cursa pentru fotoliul Theresei May. Este vorba de fostul ministru de Externe Boris Johnson, din aripa radical pro-Brexit a conservatorilor. El, spre deosebire de actuala șefă a guvernului, a făcut campanie pentru ieșirea Marii Britanii din UE.

Brexitul s-a amânat, la cererea Marii Britanii, până la 31 octombrie. Dar Londra vrea să iasă luna viitoare, astfel încât europarlamentarii britanici aleși la 26 mai să nu-și preia mandatele. Luna viitoare se fac 3 ANI de când Regatul Unit a votat să iasă din UE.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fiul Doinei Cornea cere revoluționarilor să BOICOTEZE evenimentul lui Iohannis!
Leontin Horațiu Iuhas a îndemnat asociațiilor revoluționarilor să boicoteze evenimentul de la Cotroceni, de pe ...