Revoluţionarii din L.O.R.D. îi cer lui IOHANNIS să se abţină. Vezi la ce!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Federaţia Loja de Onoare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 i-a cerut ieri printr-o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis să nu folosească „Revoluţia Română în scopuri electorale”.

„Domnule Preşedinte, vă cerem să nu folosiţi Revoluţia Română în scopuri electorale, Revoluţia trebuie sa rămână nepătată în memoria poporului român. Domnule Preşedinte, nu aveţi voie să schimbaţi istoria şi semnificaţia momentelor care au redat libertatea şi demnitatea poporului român, istoria poporului român trebuie să rămână a noastră, a poporului român. Nu trebuie să uităm că Revoluţia este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu şi dârzenie, în numele unor idealuri şi drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu şi respect faţă de adevăr”, se mai subliniază în scrisoarea deschisă a L.O.R.D., potrivit Agerpres.

Federația Națională LOJA DE ONOARE A REVOLUȚIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 — L.O.R.D.’89 a fost constituită din asociații înființate până în decembrie 1992 şi are sediul în Timişoara.

Citește și: Fiul Doinei Cornea cere revoluționarilor să BOICOTEZE evenimentul lui Iohannis!

Reprezentanţii organizaţiei mai spun că „în Decembrie 2019 se împlinesc 30 de ani de la Revoluţia Română, 30 de ani în democraţie a  poporului român, când comemorăm eroii cazuţi în acel sângeros  Decembrie ’89, care cu jertfă şi sacrificii supreme, au instaurat libertatea şi democraţia în România (…)Nu trebuie să uităm că Revoluţia  este un bun istoric, al unui întreg popor, un act înfăptuit de oameni pentru oameni, cu curaj, spirit de sacrificiu şi dârzenie, în numele unor idealuri şi drepturi sfinte, cu încrederea unui neam cu frică de Dumnezeu şi respect faţă de adevăr”, conchid revoluţionarii.

Citeşte şi: Guvernul edifică la Timișoara Muzeul Revoluției

Klaus Iohannis vine la Timişoara

Preşedintele Klaus Iohannis va declara 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, într-o ceremonie care va avea loc, luni, la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.

Vineri, 17 mai, Iohannis se va afla la Timișoara unde, în plină campanie electorală, și-a stabilit un program consistent. El va vizita Memorialul Revoluției, va participa la dezbaterea „Become your best! – printr-un învățământ superior de calitate” la Universitatea de Vest și va vizita Sinagoga „Cetate” din zona centrală a orașului. Se va întâlni, apoi, cu autoritățile locale din regiune la Muzeul de Artă, va participa la festivitatea de aniversare a Colegiului Național „C.D. Loga”, iar la sfârșitul zilei își va lansa volumul „EU.RO – Un dialog despre Europa” la Centrul de Conferinte al Universității Politehnica. 

L.O.R.D. a mai cerut şi în 2017 suspendarea preşedintelui Iohannis după ce a participat la un miting neautorizat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Teodorovici prezidează la Bruxelles reuniunea ECOFIN
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, prezidează vineri lucrările Consiliului UE pentru Afaceri Economice şi Financiare. ...