Mormintele soldaţilor români, înveliţi cu SACI DE GUNOI

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Mormintele soldaților români din Cimitirul din Dărmăneşti (judeţul Bacău) au fost acoperite de saci de gunoi.  Primăria Dărmănești intenţiona să inaugureze memorialul dedicat soldaţilor români căzuţi în Primul şi cel de-Al Doilea Război Mondial, iar ca parte a pregătirilor, în cimitir au fost ridicate 52 de cruci de beton şi o cruce mare ortodoxă, realizată tot din beton.

András Gergely, primarul localităţii Sânmartin a declarat presei că ,,ocuparea cimitirului de către cei din Dărmăneşti este o acţiune arbitrară, un act profanator”. Cu alte cuvinte, eroii maghiari nu încap lângă eroii români, iar în numele lor se revendică autonomia teritorială etnică și după moarte.

Citeşte şi: Valea Uzului | Reacția maghiarilor: „Nu l-am bătut, doar l-am împins și a căzut”

Candidatul independent George Simion, prezent în zonă, a fost bătut de o serie de unguri prezenţi în Valea Uzului, locul unde se află cimitirul.

Cele două administraţii locale, din Dărmăneşti şi Sânmartin, îşi dispută prioritatea pentru administrarea Cimitirului Internațional al Eroilor.

VEZI AICI: https://www.facebook.com/newstandard.news/videos/339762046740107/

Cimitirul Valea Uzului e amplasat la granița dintre județele Harghita și Bacău.

Primăria Dărmăneşti, judeţul Bacău, a amânat ceremonia de inaugurare a parcelei eroilor români înhumaţi în Cimitirul Internaţional Valea Uzului, pentru care UDMR ceruse intervenţia premierului Dăncilă, edilul oraşului invocând faptul că nu doreşte ca evenimentul să aibă loc în campania electorală, arată Ziarul de Bacău.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SUBVENŢIA pentru SOLARII va creşte la 6.000 de Euro pentru o mie de metri
Aflat într-o vizită în comuna CORBI, judeţul Argeş, la o fermă pomicolă a unui tânăr, ...