SUBVENŢIA pentru SOLARII va creşte la 6.000 de Euro pentru o mie de metri

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC

Aflat într-o vizită în comuna CORBI, judeţul Argeş, la o fermă pomicolă a unui tânăr, împreună cu ministrul agriculturii Petre Daea, LIVIU DRAGNEA a spus că “cei care vor intra în programul de solarii încălzite și vor ieși cu roșiile în lunile de iarnă, între 1 decembrie și 1 mai, au o subvenție de 6000 de euro pe mia de metri pătrați, dublu față de cât e astăzi, ceea ce înseamnă un sprijin mult mai serios și le dă mai multe posibilități să se dezvolte.”

“Livada bunicului” din comuna Corbi a fost a doua oprire în județul Argeș a delegaţiei de la Bucureşti.

Tânărul care a dezvoltat o afacere de succes, prin inființarea unei plantații pomicole, în sistem superintensiv, prin care și-a propus să relanseze producția de fructe în nordul județului Argeș. Cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare rurală a construit și o pensiune și apoi și-a extins afacerea și cu un depozit de fructe proaspete, s-a plâns de lipsa forţei de muncă.

Liviu Dragnea a promis că se va gândi împreună cu echipa sa la noi programe pentru readucerea acasă a românilor din străinătate. Totodată, a mai spus că în curând se va da o lege pentru românii din ţările vecine care să poată să vină să muncească în România.

Citeşte şi: Cultivă usturoi! Poţi face 10.000 de EURO pe un hectar

În prezent, românii din Republica Moldova, Ucraina sau Serbia pot lucra maximul trei luni, apoi trebuie să se întoarcă acasă.
Însă peste tot pe unde am fost am constatat că oamenii se confruntă cu lipsa forței de muncă. De aceea vom continua să gândim noi programe și facilitați pentru a-i aduce pe cât mai mulți români înapoi, acasă, pentru că e nevoie de ei. E important ca ei să vină să aplice aici ce au învățat. Acum au posibilitatea să-și dezvolte propria afacere, folosind experiența pe care au căpătat-o acolo. Avem în pregătire pentru perioada următoare și un proiect de lege care să dea posibilitatea românilor din comunitățile din alte țări să poată veni să muncească în România.
România merita mai mult!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vice-cancelarul Austriei, filmat în timp de oferea contracte cu statul unui oligarh rus
Vice-cancelarul Austriei, Heinz-Christian Strache, și-a dat demisia după ce în presă a apărut o filmare ...