27 mai – SENTINŢA în Procesul secretarelor / Liviu DRAGNEA mai are o cale de ATAC

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Sentinţa în procesul Secretarelor, intentat lui Liviu Dragnea, pentru angajarea a două femei la DGASPC Teleorman, ele lucrând, zic procurorii, pentru partid, va fi dată a doua zi după alegerile europarlamentare. Liderul PSD va afla, pe 27 mai, odata cu rezultatul referendumului pentru justitie, sentinta definitivă.

Verdictul magistratilor va fi dat înainte de termenul de 5 iunie, la care Curtea Constiţională a României va lua o decizie în cazul completurilor  specializate, dacă sentinţele în completurile de 3 au fost legale.

Avocaţii lui Dragnea au contestat sentinţa din prima instanţă, de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pe motiv că nu a fost dată de un complet specializat pe fapte de corupţie.

Citeşte şi: Descoperirea URIAŞĂ a avocaţilor lui DRAGNEA care desfiinţează condamnarea la 3 ANI şi şase luni

Prezentă în studiourilor B1 TV, Alina Mungiu-Pippidi, fost organizatoare a campaniilor anticorupţie a spus că Liviu Dragnea e judecat într-un dosar ridicol, în care se putea da cel mult o amendă administrativă. “Nu am văzut probe despre Brazilia, Belina şi alte cele, să stăm toată ziua să urmărim procesul e ridicol.”

Orice va decide CCR nu va afecta sentinţa ICCJ, ci doar îi va oferi posibilitatea liderului PSD, în cazul în care doreşte, să depună o contestaţie în anulare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a stins un vechi ţărănist! Secretar general al Guvernului Ciorbea
Fost secretar general al PNŢCD, fost secretar general al Guvernului Ciorbea, Remus Opriș s-a stins ...