Măreția lui Alain Delon a distrus ideologia „corectitudinii politice”

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Marele actor francez Alain Delon, sex-simbol al anilor 1960-1970 și o legendă a marelui ecran, a primit un Palme d’Or onorific, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Activiștii ideologiei de gen și a corectitudinii politice au cerut insistent ca marele starul în vârstă de 83 de ani să nu primească nimic. Motivele nu au legătură cu arta, firește. Progresisții care domină lumea showbizului, mai ales la Hollywood, l-au acuzat pe Alain Delon să e rasist, sexist și homofob. De aceea nu ar merita un premiu pentru cariera de actor.

Alain Delon a venit la festivitatea de premiere alături de fiica sa, acțrița Anouchka Delon, în vârstă de 28 de ani. Ea a fost și cea care i-a înmântat trofeul Palme d’Or tatălui ei, care a fost emoționat până la lacrimi. Toată sala s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude pe starul francez.

„De un singur lucru sunt cu adevărat mândru, de un singur lucru. Este vorba de cariera mea iar acest Palme d’Or mi-a fost oferit pentru carieră și pentru nimic altceva.” a spus Alain Delon pe scenă, în aplauzele mulțimii, potrivit NY Times. De asemenea, actorul le-a mulțumit fanilor, fără de care nu ar fi reușit să devină ceea ce este astăzi

Alain Delon, mai puternic decât „corectitudinea politică”

Directorul Festivalului de la Cannes, care a apărat cu îndârjire decizia de a-l premia pe Alain Delon, a fost mult mai critic. El a spus că festivalul va rămâne de partea artiștilor, deși trăim într-o lume în care ignoranții atrag atenție prin minciună.

Cu toţii ştim că intoleranţa s-a întors. Este ascunsă în spatele unei măşti, o doctrină despre care trebuie să credem că ne va proteja de riscul de a supăra oameni, de riscul de a greşi, dacă toţi gândim acelaşi lucru. Alain Delon nu se teme să supere pe cineva, nu se teme să greşească, nu gândeşte ca alţii şi nici nu se teme să fie singur” a transmis Thierry Fremaux, potrivit Digi24. 

Cu ochi albaștri, foarte atractiv și cu o mare priză la femei, Alain Delon a fost un simbol al cinematografiei franceze din anii 1960. Actorul a jucat în peste 100 de filme.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
27 mai – SENTINŢA în Procesul secretarelor / Liviu DRAGNEA mai are o cale de ATAC
Sentinţa în procesul Secretarelor, intentat lui Liviu Dragnea, pentru angajarea a două femei la DGASPC ...