« Ca un susținător al statului de drept », VIORICA DĂNCILĂ votează la #referendum

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezentă pe Insula de Agrement din Bacău, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va merge duminică la urne și va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendum.

„Da. Voi participa duminică la vot și voi vota la ambele, și pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câștigarea demnității României pentru că, știți, am fost europarlamentar nouă ani de zile, știu ce înseamnă lucrul în instituțiile europene, știu cât de important este să avem acolo oameni implicați, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească și obiectivele României și ale românilor. (…) Voi vota și pentru referendum.

Asa cum am spus de fiecare data, sunt un susținător al statului de drept, al independenței Justiției, dar și al drepturilor cetățenilor, pentru că și acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată și între toate trebuie să existe un echilibru”, a afirmat Dăncilă, în prezența jurnaliștilor.

Pentru ca referendumul să treacă trebuie ca 30% din cei înscriși în listele electorală să-și exprime opțiunea cu Da sau Nu.

Din sondajele de opinie reiese că 32-35% vor participa la alegeri. Dintre aceștia o parte se vor abține sau vor boicota la îndemul lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Soarta Sălii Polivalente va fi hotărâtă săptămâna viitoare. Fără „bețe în roate”, Timișoara va avea în doi ani și un nou stadion!
Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Daniel Suciu, a declarat miercuri, la Timișoara, că primarul orașului Nicolae ...